FtmYigitim 3 buçuk aylık bebeğe yoğurt verilir mi dün doktorumuz artık yoğurt ver ıhlamur kaynat ver meyve sularını kendin sık ver bide günde 3-3.5 çay bardağı su ver dedi daha erken değil mi bunlar için su vermeye başladım ama yoğurt ve diğerleri 🙄
Pamuk_seker FtmYigitim yok artık doktor nasıl böyle birşey söyledi şaşırdım hadi su neyse de garip geldi başka bir doktora daha daniş istersen emin ol farkı birşey söyleyecektir
Deletedmom388 FtmYigitim Çok sıcaklarda su kabul edilir de yoğurt 🤷🏻♀️ Bizim doktorumuz 6.aydan önce hiçbir şeye gerek yok demişti ben de o şekilde uyguladım,bence erken gibi ama bilemedim🤷🏻♀️
kutsaltiramisu FtmYigitim 3.35 su bardağı su ne ya🙄 en sağlıklısı 6 ay da başlamak ek gıdaya bazı durumlarda 4 olabiliyor ama 3 bucuk aylık çoook erken
Hunilianne FtmYigitim bu bebeler hayatları boyunca yiyecekler zaten neden bu acele bazı doktorlardaki
Alinadefne FtmYigitim yok artık şaşkınım daha süt kuzusu o bu doktorlarda bırı 4:5:6 dıyolar en ıyısını anne bılır dıyorum …
Hifammm Bizde 4 aylıgız dr gunde cay bardagi suyu bitir hatta 2 yede gecebilirsn de. O yuzden su iciryrm en azndan 1 bardagi birirmeye calsyrm her ne kadar kzim icmeyi beceremyp cogunu agzndan ckarsada
Cinareymen Hifammm 6 aylığız ek gıdaya da geçtik yarım çay bardağı bile bitmiyor. açlığını suyla mı bastırıyor acaba o miniğim midesi ne ki o kadar su içecek
Durusumm FtmYigitim bebeğe o kadar su vermek mantikli gelmedi pek baska bi doktora daha görünün bence
Kubraezelmavi-88 FtmYigitim bitki çayları bebeklere pek önerilmez ama anlayamadım. Ayrıca erken ek gıdaya geçiş kronik kabızlığa yol açıyor ilerde . Mama almıyorsa su vermenizede gerk yok bence.
-erCansu- FtmYigitim yok artik daha neler 😳 meyvenin suyunumu sık ver amanınn 😳 3.5 bardak su mu hangisine sasiracagimi sasirdim