MNG kargo da aynı…Çok sevdiğim bi site de onlarla çalışıyordu,verdim siparişimi.Dağıtıma çıktığını söylediği gün akşam 5 gibi ‘evde bulamadık’ dediler.Oturduğumuz evler müstakil ve gelen kargocular herkesin kendi evinin önüne parkediyor,yani geldiklerinde pencereden görmemem imkansız.Ayrıca yan komşunun köpeği biri gelince deli gibi havlıyor,duymamak imkansız…Neyse hiç aramayla uğraşmadım çünkü asla açmıyorlar.Eşim gelir gelmez atladım arabaya şubeye gittim.Sordum daha dağıtımdan dönmemiş,bekleyeceğimi söyledim.Sonra geldi dünyanın lafını ettim adama,sonra ‘ver kargomu’ dedim.Gerizekalı baktı bulamadı arabada.Şubenin içinden arka tarafa gidip oradan getirdi sonra.Almamış bile kargomu yanına beyinsiz…Bi de kargo parası istediler,vermedim ve ne oldu biliyor musunuz ‘Bir sonraki kargom kayboldu’ Firma gönderdiğini söylüyor,takip numarası veriyor ama kargo firması öyle bir şey olmadığını söylüyor.Sonuç kayboldu…Allahtan içinde çok küçük ve ucuz bir şey vardı da üstünde durmadım.O gün bu gündür MNG yazıyorsa hemen iptal ediyorum siparişimi,başka yerden bakıyorum.