ebz09 Kizlar 9 ay asisi icin arandiniz mi yoksa kendiniz mi gittiniz. Biz 9bucuk aylik olduk aranmadik aradim acmadilar da
oglunasik1anne ebz09 bütün aşılarımızda hemsiremiz aramıştı . Bir gün öncesinden haber verirdi yada mesaj yazardı bana
Prensesannesiii26 ebz09 bütün aşilardan önce ararlar bunda biraz erken aradı yumurta beyazını denemem için
MerveHarun1909 ebz09 ben daha geçen gün aradım hemşiremizi isterseniz haftaya getirin isterseniz bir ay bekldyin dedi 11. Aya kadar süresi var bu aşının dedi. Bi ara istersen numara varsa bi danış
ebz09 Cktha bizede gun verilmis 9 aya dogruydu yasak vardi gidemedim haliyle aradim birkac kez acmadilar da cok onemli bir asiymis galiba
Deletedmom196 ebz09 çok uzak değilse eşiniz bi uğrasın çok ertelemeyin çünkü 12. Ayda da tekrar kızamık aşısı var
ebz09 Deletedmom196 kan da alinacakti birde neyse yarin yine ararim artik calisma saatlerinde degisiklik miyaptilar diyedusundum suan 13.50 gibi aramistim bide 14 te aradimbikac kez
Prensesannesiii26 ebz09 evet canım civciv embriyosu içerdiği için yumurta alerjisi varmı yokmu ona bakılmadan yapılmaması gerekiyor alerjisi yoksa sağlık ocağı yapıyor varsa hastanede vurunmasi gerek
ebz09 Svg_eyl bana bizi ara oyle ge diyolardi ellerinde asi bulunmasi acisindan Esime diyim bi ugrasin bari Deletedmom196
Deletedmom196 ebz09 kan tahlili için hastaneye yönlendiriyorlar çocuk doktorundan randevu al istersen