biraskmasali Kızlar oğluşum kilosu 5.700 boyu 61 cm ebe kilosu düşük dedi mama takviye yap dedi yapıyorum bende ama bazen 60 cc içiyor bazen 30 cc ama çok sık emziriyorumnyarım saat çoğunlukta bazen 1 saatte bir uyuduğu zaman ellemiyorum önerileriniz nedir
SinemTvl biraskmasali bu kararı ebe değilde çocuk doktoru vermeli bence, bizde 3.5 aylığız üç Ay kontrolünde 6500 ama doğum kilosuna göre değişir
Rukiyemiran biraskmasali ebenin dediğine bakma canım doktora danış ebeler çok bilmiş gibi bide tavsiye veriyor benimkide kilosu fazla diye mama verme dedi dedim napim cocuk acmi kalsin sütüm azki ondan veriyorum cocuk kilo alsa suç almasa suç
Zeyno111 biraskmasali Neredeyse her ay 1er kg almış doğumdan sonra hafif düşmede yaşanır ödem falan gayet iyi neye istinaden bu denli mama yanlısı oluyor bunlar anlamadım çocuk doktorunuza danışın bence sık sık emzirin sıkıntılı bir şey göremedim ben
Ozlemkose85 biraskmasali benim bebegimde ayni kiloda dogdu.suan 2 aylik 10 gun once 6 kiloydu.doktoru cok gyzel dedi.3 saat arayla hem emiyor arkasindsn da 90 cc mama yiyor
Atelci Kaç kg doğdu canım ebeler çok biliyor bazen valla takılma benim kızımda 4. Ayda 6200dü az dedi ama benim kız 3kg doğdu yani 2katına çıkmıştı doktorumuz çok güzel normal herşey dedi
biraskmasali Atelci 2950 doğmuştu canım kafam takıldı zaten çok huysuz Bi bebek sürekli mızırdanıyor ağlıyor uykuya zor geçiyor
cankuzularim biraskmasali benim kızım 2700 doğdu ilk ay 5 kilo oldu ikinci ay 6 3 ay 7 olmuştu ama kolikti hep meme ağzındaydı artık ekmekten kusuyordu tosul tosul olmuştu şimdi 1 hafta sonra 9 aylık olacak 10 kilo pişik oluyor her yeri bence kilosu iyi ebeye bakmayın hala anne sütü ağırlıklı gidiyoruz ek gıda aldığıtoplam 1 kepçe gelmez bir günde
defnesmomm gezentianne bunun yanlış bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Ön süt ile bebek susuzluğunu gideriyor, sadece son süt alarak anne sütünün diğer yararlarından mahrum kalabilir, size katılmıyorum 🍒
gezentianne SinemTvl Ben hep ön sütü alarak veriyorum. Günde 4-5 kez kaka yapıyor. Çiş de yapıyor. 3110 doğdu 6800 oldu 2 ay 25 gün. Bence bi deneyin
biraskmasali Rukiyemiran haklısın canım bende diyorum acaba çocuğu açmı bırakıyorum ben mi suçluyum bakamıyorum mu kafamda deli sorular
Rukiyemiran biraskmasali yok canım öyle düşünme mamasını 90 cc çıkar hepsini yerse artık öyle ver yemese 60 cc yap bende öyle deneyerek ayarladım bebelac gold mamasını kulana bilirsin kilo aldırıyor
biraskmasali Rukiyemiran ilk bebelac gold aldım hiç sevmedi zorla 1 paketi bitirdi durum yok malum koronadan eşim geldi maddi sıkıntı içerisine girdik mama değiştirme şansımda olmuyor bebivita aldım başlarda çok severek içiyordu şimdi onuda istemiyor tadını napcamı şaşırdım
Rukiyemiran biraskmasali normal bebelacta verebilirsin canım gold olmasına gerek yok bizim kilomuz onunla artı yeni golda geçtik mamalarda çok pahalı ya
Berenikom Benim kizim 3150 dogdu. Suan 2aylik. 6 kilo. En fazla 6.400 olmasi gerekiyormus turkiye standartlarinda bir kiz bebeginin 2aylik kilosu. En az da 3.500
Almila45 biraskmasali normal gibi 🙄 3 ay 20 günlük kızım 7000gram 62 boy geldi 5 gün önce. 2650 gram doğdu. İlk zaman baya hızlı aldı ama sonra yavaşladı kilosu
Xxygtdd Rukiyemiran bebelac gold aldım yeni eskiden hipp kullanıyorduk ama bebelac gold sanki tortu tortu kalıyor biberonda sizde de aynı şey oluyor mu
Hosgeldiannelik biraskmasali 3030 doğdu kızım 3. Ayda 59 cm 5200dü. İyi dedi doktor. Erkeklerde biraz daha fark ediyor sanırım.