Kutay07 Hanımlar meraba bebeğim 13 günlük 🙏 çok sık emiyo kaka yapması vs. normal ama doymuyor gibi hep göğsümde kalıyo 3 4 saat emdiği oluyo yatağına koyduğumuz gibi uyanıyo göğsümde kalıp o şekilde uyuyo normal mi? 🤱
Mucizemveben90 Kutay07 27 günlüğüz aynı dert bizdede var yatağına koyar koymaz açıyor gözünü ağlamaya başlıyor 😭
Sunay10 Kutay07 Şuan size ihtiyacı var bulunduğu dünyaya alışmaya çalışıyor ve o yüzden korkuyor benimde bebeğim 12 günlük ayni sütüne bak canım nasıl geliyor belki doymuyordur az geliyorsa
dbm Kutay07 çok normal benimki 5 dk çeker 15 dakika uyurdu. uyanıp yine çekerdi memeden inmezdi imkansızdı yani yatağına bırakmak.
Kutay07 Sunay10 sütüm ilk zamanlar gelmedi ama şuan iyi mama verdiğim günler de oldu ama mama yese de tekrar emmek istiyo göğsüm yara oldu onun sıkıntısını çekiyorum rahat emziremiyorum 😭
kutsaltiramisu Daha çok küçük annesi. Bebekler sadece doymak için değil annesinin kokusunu alsın diye veya uyusun diye de memede kalırlar. Senin bebiş de şu an buna en cok ihtiyacı olan zamanında😊
Kutay07 kutsaltiramisu odadan çıktığını bile hisseder gibi gözleri Bi anda kocaman oluyo uyku yemek yeme afedersiniz lavobaya gitme bile çok zor artık 😊
Sunay10 Kutay07 benimde yara oldu karbonatlı su ile sildim ve zeytin yağ sürdüm kapatmadan önce şimdi daha iyi
ertugrulbey19 Tabi ki de normal çok minik daha 😊 O hala anne karnında hissediyor kendini sana yakın olmak istiyor bu yüzden. Görüştüğüm emzirme danışmanının bir sözü vardı bebekler ilk 3 ay memede yaşar, bebek lohusanın yaka iğnesidir demişti
Kutay07 ertugrulbey19 sağlıklı olsunda bu süreçlere de alışırız bizde acemilik yaşıyoruz 13 günlük ilk bebiş 🤗🙏🤷♀️
ertugrulbey19 Kutay07 Alışırsınız en kısa zamanda inşallah allah yardimciniz olsun sağlıkla büyüsün 😊
ZyNpYigit Kutay07 daha cok kucuk bebisnz dunyaya adepte olmaya calisio sicaklginizi hsstmk isfio kokunzu duymk istioo istersnz tsrtnu altna serp besikte uytmyi deneyinn kokunzu alir blki uynmz
Mrym_53 Kutay07 sütün yetiyordur canım sütüm yetmiyor diye beynine sinyal gönderme sürekli sütüm yetiyor de yetmemesi gibi bi olasılık sürekli emen bir bebekte olmaz sürekli göğsünü uyarıyor mutlaka sütün olur yetmiyor diye manada verme boşuna o şuan seni kokunu istiyor o yüzden bırakmak istemiyordur ağlıyordur ben saatlerce emzirdiğimi bilirim 1 yaşında hala göğsümde uyur emerde emer göğsümü aşındırıyor o derece o yüzden sıkıntı etme doymaza çiş kaka yapmaz sen onlara bak senin şuan şakır şakır sütün gelmez zaten onun midesi kayısı kadar ona göre hesp et
Ozgcannnn Dun 2 ay olduk aynı dert bızdede var. Memede bur ıkı saat kalıyo uyuyarak emıyor ana kucagıns koyunca uyanıyor🙁
Kutay07 Sunay10 gümüş kapak var kremler var herşeyi denedim şimdi de kudret narı yağı aldım onu deniyorum emzirmek çok zor oluyo ağlaya ağlaya emziriyorum bide uzun süre memede kalınca çok zor oluyo 😣 bebeğime de tek bakıyorum ailem virüs sebebiyle gelemedi eşim ve ben varız her şey iki katı zor 😞
Sunay10 Kutay07 bende yanlız bakıyorum geceleri uykudan uyanmak gündüzleri uyuma diyolar ama nasıl uykum geliyor halsiz bitkinim ne yiceğimi şaşırdım o gaz yapıyor bu gaz yapıyor sizler ne yiyorsunuz gündüz uyuyormusun sen
Kutay07 Normal doğum yaptım ama zor Bi doğum oldu bebek kanala girmemişti çok dikişim oldu ve kuyruk sokumum da aşırı ağrı var oturup kalkmak dikişler sebebiyle zorken kuyruk sokumu ağrısı daha beter oldu bunu yaşayan var mı nasıl geçer 😞 göğüs yarası bu ağrılar derken lohusalık gerçekten zor geçiyo 😞
Sunay10 Kutay07 allah yardımcımız olsun uykusuzluk yanlız olmak çok kötü uyumak duş almak istiyorum ama bebeği yanlız bırakma uyuma dediler ayakta ölü gibiyim resmen
Kubraezelmavi-88 Kutay07 ilk 3 ay bebeğin yeri annenin memesidir. Çünkü bu dönem 4. Trimesterdir. Bebek dış dünyaya adapte olurken annenin vücuduna yapışık yaşamak ister. Gerekirse iş güç yapmayıp emzireceksiniz. Gün boyu memeden inmeyen bebekler gördüm. Ayrıca şunuda iliştireyim memenizi sıkarak süt üretiminizi anlayamazsınız. Çişli bez sayısı yeterliyse ve bebeğiniz Günde 3 kez 1 tl büyüklüğünde kaka yapıyorsa doyuyor demektir.
Mevece Kutay07 daha yolun çok basindasiniz 18aylik bebeğim hala memede uyuyor.. aşk yaşıyor resmen memeyle 😅 onun keyfi yerinde halinden memnun ama benim uykular haram oldu başka şekilde uyutmaya çalış ilerde sana zor olur