Nursan 3 ay 11 günlük bebeğim var ve eşim korunuyordu. Adet olmadan hap kullanılmıyor diye bildiğim için hap kullanmadım ama eşim korunuyordu. Bir kaç gündür fark ettim ki oğlumdaki gibi midem bulanıyor koku hassasiyetim olmuş mutfağa giremiyorum temiz olmasına rağmen kokuyor gibi midem bulanıyor. Test yaptım korka korka ve bu şekil çıktı 😢hamile miyim? https://imgyukle.com/i/yVsV5y
Rsenaselim Nursan karışık ya bence bidaha test alıp yap hamile olsan bile belki çok yeni olduğu için çıkmıyodur
Emna_1903 Nursan hamileyken emzirebilirsin canim . Bi sorun olmadığı sure doktor kes demediği sure yinede bi doktora daniş
Nursan Rsenaselim yani başta test tamamen tek çizgi çıktı ama bir tuhaflık var belim oğlumdaki gibi çok ağrıyor kendimi kötü hissediyorum hep uzanmak istiyorum ne yapacam gerçekten hiç bilmiyorum çevremdekilere nasıl söylerim doktoruma nasıl giderim çok utanıyorum süt korur sandım ve eşimin korunması yeter sandım 😢
Kubraezelmavi-88 Nursan okadar çok ki hamileyken emziren hatta doğumdan sonra iki çocuğunu emziren ama yine de tabiki doktorunuza danışın.
2prensesannesii Nursan doktora danış canim eltim böyle kaldi 5 aylikti. 7.aya kadar emzirebilirsin demisti ama sen cok yenu Dogum yapmissin vücudun hem bebegini hem karnindakini besleyecek kadar guclenmemistir. Ben emzirmedigim halde iki cesit özel vitamin kullandim. Kizim 6 aylikti hamile kaldigimda. Doktora git en kisa zamanda
Nurmry Nursan çevrendekilerin ne dediğini takmayın bence.Bu bir utanç değilki rabbim olmayanlara versin🦋
Wolverine Nursan süt korumaz sağlık ocağındaki ebeler bu konuda bilgi veriyorlar aslında. Belki de hamile değil de regl olacaksindir. Olmadiysan henüz? Çünkü benzer oluyor belirtiler nihayetinde. Tekrar test yapıp emin olun bence yoksa regl belirtileridir. Olası hamilelik varsa da emzirmeye devam edebilirsiniz. Emebildigi yere kadar. Hayırlısı olsun.
Rsenaselim Nursan bazen psikolojik olarak insan öyle hissediyor aslında belki de değilsinizdir bir daha test alıp yapın içiniz rahat olsun adetiniz geçti mi yoksa hiç adet olmadınız mı doğumdan sonra
Nursan Nurmry amin inşallah öyle tabi bende 10 ay uğraştım bebeğim olsun diye çok şükür oldu ama bu çok erken herkes bir şey der ve çok kötü geçiriyorum ben şimdiden kötü olmaya başladım bile🥺
Deletedmom409 Nursan test bozuk gibi görünüyor tekrarlayın bizi de haberdar edin. Bazen psikolojikmen de oluyor mide bulantısı falan benim hamileligimde hiç mide bulantim olmuyordu sabah çok az bulanıyordu doğumdan sonra midem bulanıyordu açıkçası bende korktum ama yoktu bisey
Deletedmom224 Nursan test bozuk gibi geldi bana.yada idrarınızı cok fazla damlatmışsınız!ben ikinci çizgiyi göremedim.
elifiii Nursan test bozuk , tekrarlayın.. eğer hamileyseniz; hamileliğiniz boyunca vitamin destekli ve sağlıklı beslenerek bebeğinizi emzirmeye devam edebilirsiniz. Kesmeyi düşünen doktorunuz olursa tandem emzirmeyle uyumlu doktor bulmanızı tavsiye ederim.
Nursan elifiii öyle yapacam çünkü şu an bebeğimde bir rahatsızlık görmüyorum kusma veya ishal gibi 🤷🏻♀️
Nurmry Nursan dur bakalım belkide değilsindir bazen pskolojik hamile gbi hissedebiliriz istemiyosan inş değilsindir🤦🏼♀️