Sibel_dumlupinar Bebegin 3aylik emmek istemiyo mamayida almiyo ama uyku arasında zorla veriyorum neyse soruma geçiyim meme reddi nekadar sürer ve çişli bez sayısı azaldı önceden çok yapardı napicam bi yardımcı olun
Prennsesveannes Sibel_dumlupinar dönem dönem bebeklerde bebe reddi olabiliyor kızım 5 aylık bazen bizde yaşıyoruz bu durumu ben zorlamıyorum Aradan biraz zaman geçince tekrardan emzirmeye çalışıyorum
yasemnugr06 Sibel_dumlupinar meme reddi ayakta pışpışlayarak uykuya geçiş anında falan deneyin tekrar sakın pes etmeyin
Sibel_dumlupinar Mom567 kucağımda emmiyor uzun zamandır yatarak emiyo sadce onu deniyorum bende sürekli olarak dışarı çıkınca nasıl emzireceksem 🙄🙄😁
Sibel_dumlupinar yasemnugr06 zaten sürekli uyutup emzirme derdindeyim doktor başka biseye alışırsa memeyi bırakır dedi peki böyle gidersede bırakır mı memeyi korkuyorum birakmasindna
Nurmry Sibel_dumlupinar 3. Ayın başında başlamıştı şuan 3 ay 20 günlük halen şiddetle devam ediyor🤦🏼♀️
Sibel_dumlupinar Nurmry bi an önce biter inşallah gerçekten çok zor çileden çıkmamak için kendimi zor tutuyorum
Hilalamine Sibel_dumlupinar 3 ay 18 günlük kızım var ve yazdıklarının aynısını yaşıyorum kaç gündür çişili bez sayısı da azaldı bende uyku sırasında veriyorum uyanıkken asla emmiyo mama yemiyo ne yapcam böyle bilmiyorum
Sibel_dumlupinar Nurmry bende onu anlamadım 1aydir ara ara yapiyo sık sık olmasada geçen ay 6200 dü kilosu bu ay 7 kilo olmuş
balkabagianasi Sibel_dumlupinar Oda oda elimde biberonla konuşarak geziyoruz 🍒 ne kadar sürmesi hakkında bilgim yok tek değilsin 🥦
Sibel_dumlupinar balkabagianasi emziriyosaniz mamaya yüklenmeyin bırakır memeyi bana doktor öyle dedi dikkat edelim zor bu günlerde geçicek insallah😊😊😇
yasemnugr06 Sibel_dumlupinar bırakmaz geçici bir durum canım dua ede ede ver göğsünü kızım bir ay almadı şükür sonra aldı
Hilalamine Sibel_dumlupinar benim tahminimce olur tabi kilo alamaz diye düşünüyorum 😔 niye böyle oldu anlamıyorum
Nurmry Sibel_dumlupinar bizimkide şuan 6200 kilosu sadece 200 gram almış ay sonuna kdr takip edip ona göre mama diyecek ama benim bebeğim doyuyo yani eminim kesik kesik kusuyoda meme reddinden böyle oldu heralde🤦🏼♀️🥺
Sibel_dumlupinar Hilalamine çok çok acıkmayınca almıyor inşallah önümüzdeki ay sorun yaşamayız kilo konusunda bi an önce biter inşallah
balkabagianasi Sibel_dumlupinar ilk ay emdi sütüm yoktu zaten gelir diye emzirmiştim baştan belli mama kullanıyorum 🥀