S_ezel ilknurgoksu yok canım, PTT ye yatacak diyor daha yatmamış, yattığında ödemenizi PTT şubesinden çekebilirsiniz diye yazacak, ama eşin değil sen gitmek zorundasın
1semra_Levent ilknurgoksu canm hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin 🥰 eşin alamiyor canm bu para doğumdan 1 ay sonra alınıyor bn ole almstim tam 28 gün sonra vermişlerdi süt parası da 5 gün içinde ödeniyor bn sigortadan da aldığım için 1 ay sonra almstim
littleprincemom Deletedmom55 2 hafta sonra alabilirsin ödeme aşamasında demesine bakma veriolar ilk nete düştüğü zaman vermediler ama bi 10gun sonra gidince veriolar
ilknurgoksu 1semra_Levent canım doğum yapalı benim 10 ay oldu 😂doğumdan sonra başvurduk ama tekrardan yattı mı yatmadı mı sorgulamayı beceremedigim için bakamadık unuttuk şimdi başka bir doğum parası postu görünce tekrar denedim ama sonucu anlamadım 🤷🏻♀️🦋
minikbirbal 1semra_Levent süt parasını çalışmayan anneye vermiyorlarmış sanırım. Sigortalı eşe veriliyor demişlerdi bize ama 1 ayı geçti bi sonuç yok. Siz çalışıyor muydunuz acaba nasıl işledi süreç
Deletedmom55 ilknurgoksu evet kuşum bende rapor param için göndermiştim eşimi illa benim gelmemi söylediler
1semra_Levent ilknurgoksu canm o zaman ptt ye gidin bakın yatmıştır büyük ihtimal ekran parayı aldıktan sonra ödendi diye belirtiyor bende beklemiştim e devlet ekranına aldanarak ama ptt ye gittiğimde tamamını aldım ödendikten sonra görünüyor 🥰🥰
Rumeysa34 ilknurgoksu ya ben doğum yapalı 5 ay oldu ve başvurmadım nasıl olacak şimdi başvursam alabilir miyim
ilknurgoksu S_ezel ayy arkadaş da yatmış demişti şuan bende şaşırdım 😂iş görmemezlik maaşı alırken çektigimde başka birşey yazıyordu burada o yüzden emin değilim 🦋
bimohr1406 Melike44 evet ayrı süt parası hastane tarafından eşime doğum belgesi verildi hastaneden kayit yaptılar 200 lira verildi eşim aldı onu çünkü onun adına yatırdılar 300 lira benim hesabimda ama hastalık olduğu için alamıyorum
1semra_Levent Melike44 evet canm ayti oluyor süt parası doğumdan 5 gün sonra yatar ve 200 tl oluyor devletin ilk çocuk için 300 tl gibi ödediği bir para var canm bunların bilgilerini hastane veriyor doğumdan sonra doğum belgemle nüfuza filan giriyorsun sanırım eşim halletmisti o evrak islerini😊
ilknurgoksu anagibiana bir bilgim yok biz yapmadık çok yakın muhabeci arkadaşımız var doğum raporu istemişti o başvuru yaptı emin değilim 🦋
Hlal anagibiana yanlış hatırlamıyorsam sosyal hizmetlerden yapmışdik başvuruyu bı kaç ay içinde de yatacak demisdi yattı vesonra cekmsdk
Alim7189 ilknurgoksu yatmistir canim benmdr ole yaziyodu gittm yatmisti para ama esine vermiyolar malesf orda aldigina dair imza atiyosun cnku
Handeylmz Alim7189 ödeme aşamasında yazınca yatmış mı oluyor bendede öyle yazıyor gidip alabilir miyiim
ybk2019 ilknurgoksu bizim de böyle coktandir yattı aslında ama malesef bebeğim olduğu için gidemiyorum eşim gitti vermediler 😕 Aslında karantina günlerinde eşlerin kimliği ile verseleer iyi olurdu…