Sevgi1 11.3 arası cok sıcak o saatte bebek mi cıkar yaslı mı cok sacma beyni yanar degişti dediler kacta ki benim haberim yok dısarı da cılmadık bugun zaten
Deletedmom318 Sevgi1 Gerçekten çok sıcak şahsen hala çıkartmadım akşam üstü iftar saatine yakın site tenha oluyor bahçesine indiricem.
Gamze_Defne Sevgi1 Biz de çıkmadık cnm gerekte yok.Sıcaktan beyin kanaması geçirmeye niyetimiz yok çünkü ciddi sıcak ve saçmasapan bi saat aralığı.😒
Defneligunlerrr Sevgi1 doktorlar 11 15 arası bebek ve çocuklar güneşe maruz kalmasın diyorlar. Çarpmaya müsait olduğu anlar tam. Ben serbest olduğun da hiç dışarı çıkarmadım zaten sitemizin bahçesine indiriyorum gölgelik düşünce.
Fasulyeninannesi Değişmiş mi bende bilmiyorum gerçektende o saatlerde çok sıcak nasıl çıkılacak 3-4 gibi anca
Sevgi1 Fasulyeninannesi Deletedmom318 valla cıkmıcak basına günes gecer nasıl gezsin kızdırıyor valla günes
Deletedmom318 Sevgi1 Upf sapkanız yokmu ben ondan almıştım geçen sene çok memnun kalmıştım. Bu sene yine aldım ama daha kargodan gelemiyorum güneş gecirmiyor güzel oluyor sıcaklarda
Fasulyeninannesi Deletedmom318 yeni birşey öğrendim sayenizde teşekkür ederim bedeni nasıl ayarlanıyor peki oğlum 7 aylık
Deletedmom318 Fasulyeninannesi Ben h&m dan alıyorum boy ölçüsüne göre seçim yapılıyor orada. Kızımın boyuna göre alınca kafasına uyuyor
Fasulyeninannesi Deletedmom318 bende h&m den bakıyordum anlamıyordum normal giysilerde boydur o zaman kafası da dahil mi ölçüye yani omuzdan ayağa kadar ki ölçümü yoksa kafasını da olcmeli
FtmYigitim Badevehande 🥵🥵🥵 ben doktora götürdüm de çocuğu zor geldik vallahi arabanin icinde pişmiş bebeğim yaktın bizi adana
Deletedmom318 Sevgi1 Yok bu güneşten koruyan şapka kulaklarına dek kapatıyor benim kızda kafasında bandana tutmuyor ama bu şapkayı çıkartmıyor pek
1Mother1Boy Biz 5 den sonra çıkıyoruz izmir çok sıcak ve nemli. Güneş ışınlarının dik olduğu saatler de çıkarmayın derim.
ilknurgoksu Deletedmom318 görsel atar mısınız birde H&M den Kıyafet aldım ama şapka bedenini bilmediğim almamıştım kaç aylık kaç numara aldınız 🦋
Deletedmom318 ilknurgoksu https://m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0815287002.html 18 aylık kızım 86/92 olandan aldım. Geçen sene yazın 6 aylık falandı o zamanda yanlik hatırlamıyorsam 62/68 almıştım