Minikmucizemmmmm Brgl 3-5 yıkama sonrası atayım yani? Yeni olduğu için çekmiştir diyosunuz doğru mu anladım ?🤔
Minikmucizemmmmm Sumeyye-buglem hmmm🤔 2. Kez aynı yorum inanın deneyerek, tecrübelerinizden faydalanarak yapıcam görücem 5 tişört gitti artık onlara yapcak bişeyim yok sanırım 🤦🏻♀️ Normalde yeni bişeyi direk yıkarım hiçte sorun yaşamadım çamaşır makinemde ama kurutma ah kurutma…😞
mlktfn Minikmucizemmmmm markası uspa ise geceni yıl kurutma makinesi olmadan başıma geldi. Ürün kumaşın dan kaynaklaniyor olabilir
Minikmucizemmmmm Rengin mix hepsini kurutur diye elime ne geçtiyse mix modunda kuruttum açıkcası peki nasıl yıkamam gerek ? İlla dur bu pamuklu, bu sentetik, bu jarse kumaş gibi ayırmam mı gerekir
Rengin Minikmucizemmmmm yani soyle ben eşofman altini da attım kazakta attım sentetik olanlar çekti. Sentetik olanlar fazla sıcağa atılınca çekiyor. Kullanma klavuzuna baktiniz mi hepsi için ayrıntılı bilgi var benimkinde. Arcelik benim ki. Bide bazı kıyafetlere asla kurutma yapılmıyor öyle de olabilir. Onları asip kurutuyorum.
nartanemm Minikmucizemmmmm etiketlerinde bakın kurutmaya atılmayan birçok elbise vae belki onlarda öyledir birde ilk zamanlar programları insan bilmediğinden yanlış programlarda oluyor öyle
Minikmucizemmmmm Rengin açıkcası hiç okumadım kullanma kılavuzunu haybeye daldım😁 servis anlattı çamaşır makinesi gibi basit bi mantığı vardır diye düşündüm mix modu var her çeşit kumaşa olur sandım birde hiç çekme olayını duymayınca korkmadım 🤷🏻♀️
Minikmucizemmmmm Rsenaselim var var bugün tekrar attım şuan makine çalışıyo bakalım ne çıkacak bende merak ediyorum🐥
Minikmucizemmmmm Sumeyye-buglem olabilir🤷🏻♀️ Kılavuzu baştan sona bi okuyayım sonra tekrar bakıcam umarım kimse böyle bişey yaşamaz
asellina20 Minikmucizemmmmm bana hoover almış eşim anneler günü hediyesi olarak. Maşallah bir aydır hiçbir sorun olmadı daha. Çekmedi hiçbirşey. Başka ayarı varsa onu deneyebilirsiniz
Minikmucizemmmmm asellina20 aslında ilk o markadan sipariş verdim ama o markanın servisi, parçaları bulmadır etmedir sorunlu olduğunu duyunca iptal ettim siparişi Bosch çok iyi diye Boschtan aldım 😒
VelardaEdiz hemsirebiranne hafif nemli çıkartıp asıyorum demişsiniz ya o durumda da gene tozları alınmış oluyor değil mi ?
Flamingom VelardaEdiz tozlar en başta kuruturken alınıyor sanki. Ben çekme sıkıntısı yaşamadım Pamuklu dolaba kaldırma kurulugunda hassas seciyorum. Aynı kalıyor. Bebek kıyafetleri çekmedi bile. Kurutunca sıcakken hemen katlıyorum ütülü gibi. Kazak bir beden büyük almışım çeksin diye ugrastım ama olmadı
VelardaEdiz hemsirebiranne anladım teşekkür ederim bende almayı düşünüyorum bıktım tozlardan gerçekten