Mere Arkadaşlar merhaba Bebegim 5 aylık tadımlıklara başlayacağız bu ayda siz ilk nerden başladnz çok heyecanlıyım 🤗
Ayonuz Mere benre yoğurt verdim üç gün az az bakalım nasıl devam edeceğim kafam karışık 5 ay 16 günlüğüz trendyoldan buharlı pişirme aparatı almıştım onu bekliyorum
Ebruili Mere doktorum liste verdi ilk patates zeytinyağı ile karıştırıp vercem sonraki gün ek olarak havuç diğer gün kabak sonra ıspanak olarak devam edecek
Arazinannesi Merhabaa :) biz elma, havuç, kabak, patates, armut, yoğurt gibi kabız yapmayan yiyeceklerle başlamıştık ☺️
Mere Arazinannesi tşkr ederim bende bunlardan başlarm 🌸 peki ne kadar vermem gerek bir çay kaşıgı kadar mı
mihrosum Arazinannesi Misskokulum canım size bıse sorcam. Sımdı 1.gun 1 casıgı ceklınde havucu verdık diyelim. 3.gun sonunda patatese gectk sonda kabaga. Neyse atıyorum 15 gun bır daha havuc vermıcekmıyız. Sonucta onu ilk basta denedik ya. Kafam karıstı
Misskokulum Mere 3 gün boyunca tek öğün vereceksiniz 1.gun 1 çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3.gun 1 yemek kaşığı şeklinde.İlk besin bitttikten sonra 2.sine geçeceksiniz onu da yine3 gün aynı ölçülerde vereceksiniz
Arazinannesi Mere Aslında ben genelde doktorun dediği şekilde ilerledim bebek kaşığıyla tadımlık olarak iki veya üç kaşık versen 3 gün kuralıyla yeterli demişti her birini 3 gün denemiştik 😊 inşallah faydam olmuştur ben teşekkür ederim 🙏🏼💙
Mere Misskokulum yaaa çooook tşkr ederim bilgilendiedigin için bilmiyordm bunları öyle yapıcam yoğurtla başlamayı düşünüyorm bugün 🤭🤭🤭
Ayazgizem2019 Misskokulum aaa ben o kaşık olaylarını bilmiyodum her gün arttığını öğürüp kusuna kadar dayıyom hep 😱🤦🏻♀️
Kubraezelmavi-88 Misskokulum peki kep başa dönüyoruz ya hiç yemek kaşığından büyük veremeyecekmiyiz. Birde başladığımızdq tek öğünmü 3 öğünmü 1 çay kaşığı vereceğiz.
Misskokulum Mere ohhh hadi hayırlı olsun insallah bol iştahlı geçer şimdiden afiyet olsun aklına takılan merak ettiğin bir şey olursa ben hep burdayım seve seve yardımcı olurum 🤗
mihrosum Mere 5 ay 17 gunluk kuzum aslında 5 ay 10 gunlukkwn gecmemız lazımdı ben korktım🤩 anca gectk kızım cok kusunca ne bılım tedirgin oluyorum
mihrosum Mere valla kuzum 1 cay kasıgı verdım daha. Bıse belli etmedi. Bugun 1 tatlı kasıgı vercem. Bakalım ne olacak
Emin_e Ben de sorayim tadimlar bitince nasil veriyorsunuz? Yami sebzeleri,meyveleri, yogurdu denedi 3 gun kuraliyla, sonra nasil oluyor ben onu cozemedim:)benim ek gidaya baslamam daha var ama hazir olmam istiyorum