Zynpoyku Metindamla ağlamakts yetmeeez lütfen biri çare bulsun artk 😂😂 7 8 gibi yatıyor sabah 5 6 en geç 7 de uyanıyor
Bussiv Her akşam 8de yatıyor sabah 6 da online 😅 geç yatırıp geç kalkmasını da denedim 9 da yatırdım o sabah yine 6da kalkınca bir daha denemedim. Bende 11de yatıyorum o yüzden sürekli uykusuz 😔
0120 Metindamla aksam bazen 20de ama çoğunlukla 21-21.30da uyuyor sabah 7 ya da 8 gibi uyanıyor. Bir ay öncesine kadar 23-23.30 gibi uyuyodu sabah 5-6da ayaktaydı,zor oluyordu,bakalım 4 ay olduk dengemiz değişirse yandim😥
Haticenur Metindamla erken yatsa erken kalkması sorun deilde hem geç yatıyor hem erken kalkıyor🤦bn çoktan başladım aglamaya🥴
MarlaSinger Metindamla saat 6:10 da uyandı bugün. ⏰ her gün 6 da neden kalkıyor anlamıyorum ya. Gece hiç uyanmıyor ama sabah neden 6? Bi ara 5 buçuktu 6 -6 buçuğa şükrediyorum
Sblsrgnsn MarlaSinger benim oglum da 5bucukta uyaniyor nasil 6ya cektiniz vallahi zombi gibi dolasiyoruz evde ya 🤦♀️
Dildeniz Metindamla ah bir çözüm olsa keşke gece 10 da uyuyor ve sabaha kadar sayısız uyanırypr sabah 7 de tamamen uyanmış oluyor hiç yorulmuyorlar bence
Sblsrgnsn Sin21 keske benimkide 7de uyansa 9da da uyusa 10da 11 farketmiyor kacta uyutursam uyutayim sabah 5bucukta dikeliyor 🤦♀️ İleri saate cekmeye calisiyorum beceremedim napicam bilmiyorum 7 de kalksa sevincten havalara ucacam