Sin21 Metindamla 9 da uyuyor 7 de uyanıyor aslında normal ama gece çok ağlıyo sık uyanıyo hiç dinlenmeden uyanıyorum çok zor 😂
Sblsrgnsn Sin21 keske benimkide 7de uyansa 9da da uyusa 10da 11 farketmiyor kacta uyutursam uyutayim sabah 5bucukta dikeliyor 🤦♀️ İleri saate cekmeye calisiyorum beceremedim napicam bilmiyorum 7 de kalksa sevincten havalara ucacam
baharakansu Kızım bugün 9 aylık oldu bı haftadır 6 dedin mi ayakta oruçlu oruçlu akşama kadar pert oluyorum çok huysuz sürekli mız mız hiç durmuyor iki alt dişi çıktı hala devam ediyor huysuzluk ne yapcam artık bilmiyorum
Aryemus_3 Metindamla Alarm olsa şaşırır ama 50 günlük bebeğim hep 5 yada 10 geçe uyanıyor şaşmıyor uykunun en güzel zamanında 😴😔
minnakbaby Metindamla 4te kalkiyor gozleri boncuk boncuk bide gülüyor halbuki gec yatti 🙄 uyutuyorum bi sekil en gec 5 bucuk 6da kalkiyor.. gec yatsa da ayni erken yatsa da 🙄🙄
Ssevey Metindamla Her sabah saat 08.02 de uyanıyoruz Allah’ım 5 dakika daha desemde asla yatırmıyor hanımefendi 😃
Mirayekrs Metindamla hellöööö 🖐️😊 ama bugün şöyle bir fark oldu 7.30da kalktı mamasını verdim altını aldım yanıma aldım onu yatakta döneriz diye ben biraz uyuyakalmışım bebeğimse kendi kendine oyalanmış bu saate kadar 😮 kendisi 4 ay 12 günlük 😂
Rumeysa34 Metindamla 5 buçuk aylık olduk akşam 10 da uyuyor sabah 6 ayaktayız 😒 şöyle deliksiz 5 saat uyusam kendime geleceğim
Smyr6346 Sanırım hava çabuk aydınlanıyo diye erken uyanıyolar benim oğlum hava kararınca hemen uyumak istiyor
Gamzesizgamze Biz de 9da uyuyup 7de kalkıyoruz. Bazen dengesi şaşıyor 6da çipil çipil bakınıyor. Uykuya yenilmesi 8 oluyor 🥰