0641 Merhaba anneler Kocaeli’de oturuyorum havalar ısındı bir yaş kızım var eşim evde oldukça camı sürekli üsten acıyor bende korkuyorum çocuğu çarpar diye gün boyu ben kapatmasam hep acıyor bu yüzden kavga ediyoruz ben mi çok abartıyorum bilemedim ve çocuk tek kat giydiyorum uzun kolu ince alt içinde atlet o kadar sizce anneler ne yapayıyım?🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
oglunasik1anne 0641 hava sıcak zaten cam acmasinda ne mahsuru olabilir ki canım. Hem evine temiz hava girer bu hepiniz için iyi birşey tek cam açabilirsiniz birşey olmaz .
Mom987 0641 3.5 4 5 aylıkken camı çok sık açık tutuyordum ben rüzgar olursa kapıyı kapatırdım ve bir de başka bir yerden açık pencere olmuyordu yani bir sorun olmadı şimdi yine açıyorum. Yani tek pencere açık olursa çarpmaz karşılık açık pencere olması lazım çarpması için
Doga20 0641 Havalar ısındı artık bizde cam açıyoruz ama kapıyı kapalı tutuyoruz , üstelik benim bebeğim 2 ay 13 günlük ve atlet şort giydiriyorum.
Deletedmom50 0641 gündüz hiç bir sorun olmaz cnm esmiyorsa çok ama akşam kapat tabiki hava soğuyor sabaha karşı ozaman vurur
0641 oglunasik1anne doğru diyorsunuz ama çocuğun olduğu odanın camın acıyor eviniz tepede kalıyor biraz yani öyle çarşı içi değil esnemesin için
Bernaebu 0641 evde sadece 1 tane cam aciksa sorun olmaz ama karsilikli açıp ceryan yaptirirsaniz sikinti olabilir.bende sadece 1 tane aciyorum havaya gore kapatiyorum
0641 Mom987 çok teşekkür ederim içimi rahatınız 🥰🙏ben çocuk Dr asitanlıkğın yaptım uzun süre hasta olan çocuklar tedavileri çok zor ve anne çok yıpranıyor benim etkilenmem ordan 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
0641 Mom987 terli bırakmıyorum ama kısa kolda giydirmiyorum camdan dolayı açsa havalandırsa giydiril öyle kısa kol ama sürekli bir cam açık beni korkutuyor açıkçası
oglunasik1anne 0641 Anladım canım o zaman haklısınız tabiki diğer yerleri kapatıp sadece tek cam açtığınızda da aynı oluyor
Ozlemuguralp Bizim odanın camı gündüzde akşama kadar açık gece de sabaha kadar açık. Camı açık bırakıp uyuyoruz biz bebeğimin de üstüne kolsuz zıbın üstüne kısa kol tişört ve şort giydiriyorum. Üstüne de inçe pike gibi birşey örtüyorum. Yaz geldi sonuçta en azından gündüz sürekli açık kalsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Gece kapatırsınız
0641 Ozlemuguralp siz nerde otuyorsunuz şimdi Ege Akdeniz tarafından bu dediğin yapılır veya yaz tam ortasında Kocaeli’de anca ama Şuan ben yapmamam gece yine kapatırım gündüz açarım
0641 Deletedmom50 işte eşim akşamda kapatmasını için sorun oluyor aramızda bende öyle diyorum ama dinleyen kim 😡😡🤷♀️🤷♀️
0641 2lokummannesiii dediğinizi uygulayacağım bakalım inşallah bişey olmaz oynayan bir çocuk ve kendin terletiyor tek korkum terleyip üşümesi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
2lokummannesiii 0641 benim oğlum kadar hareketli mi bilemedim bir sn durmuyor hep hareketli. Kısa kollu tişört giydiriyorum. Rabbim korusun onları ne diyeyim. Terletmemeye çalışıyorum.
0641 Mom987 maşallah canım 😅🤗bizimki yaz kış dışarıda bi çocuk ama ne bilim çok dikkat ediyorum galiba ben 🙈🙈
Ozlemuguralp 0641 İstanbul’da oturuyorum. Evet haklısınız herkesin yaşadığı şehire göre evinin serinliğine göre değişir bu durum. siz annesisiniz içinize sinmiyorsa kapatın bence içinizden geldiği gibi davranın 😊ama gündüz ceyeran yapmıyorsa açık kalması iyi olur evin havalanması bebeklere iyi gelir yaz ayındayız gündüz camın kapalı olması sizi de onu da boğar ve nasıl alışırsa öyle gider ben hep serin ortama alıştırdım ince giydirdim
Tugkaninannesi 0641 bizde kocaeledeyiz valla ben de zibinla birakiyorum , zibinla bile terliyor. Camlar acik odasinin camini gece 12 gibi kapatiyorum altina da ince bir pijama giydiriyorum. Uykuya bile dalamiyor, bu yaz niye boyle oldu anlamadim😊