Tanereyluldeniz Kızlar normal doğum yaptıysanız ve dikişleriniz olduysa doğumdan ne kadar sonra ağda yaptınız ya da yaptırdınız. Dikiş yerleri acıyo mu ağda esnasında merak ediyorum.
Mlkemrecre Tanereyluldeniz ben normal doğum yapmadım ama sizinki daha çok yeni..aman dikkt edin.. yapan anneler varsa bilgi verir.dogum yapalı 8 ay oldu ..sezaryan dikişim çok aşağıda ..o yüzden yapamıyordum. Ama geçen ay yaptım .acıma oldu sadce çok şükür baska bı sorun olmadı…
Balevlat-2019 Tanereyluldeniz normal doğum yaptım kızım 2 aylıkken ağda yaptım hiçte sıkıntı olmadı kendim yaptım hatta🥰 ama ben daha önceden epilsuona gittiğimden benim tüyler tek tük bu yüzden kolay oldu
elif-emirinannesi Tanereyluldeniz dikişler 14 gün içinden düştüğü için ondan sonra yaptım ağda kullanmıyorum eldiven ile alıyorum sorun olmadı.çok dikişim olmasına rağmen. Normal de de çabuk uzayan kıllarım yok
elizinannesi-19 Tanereyluldeniz benim 3-4 dikişim oldu. Ama buna rağmen korktum ağda yaptırmaya. Jilete vurdum valla 😃
Tanereyluldeniz elizinannesi-19 işte ben bunu yapmak istemiyorum 😢 benim de 5 dikişim var 43 gün oldu doğum yapalı ağda yapmam lazım ama korkuyorum. Jilete vurmak istemiyorum
Melekler Tanereyluldeniz bende 2 tane normal Doğum yaptım ve 3 dikişim vardı ama dikişler düşüp de rahim kendine gelene kadar jilet malesef dikişlerin ayrılabilir tutmayabilir etin bence bu riske girme hiç
Mrn_rlp Tanereyluldeniz Korkmanıza gerek yok dikişleriniz çoktan iyileşmiştir bende kırkım çıktıktan sonra yaptırmıştım bir sorun olmadı
elizinannesi-19 Tanereyluldeniz ağda henüz yapmadım. Regl günlerinde sızlama oluyo genelde birde ayıptır söylemesi ilişki sırasında
Tanereyluldeniz Melekler dikişlerim düştü kuzum dikiş yerlerimde sızlama filan da olmadı ama hafif şişlik var gibi yada şiş değildir o şekilde kaynamıştır tam bilmiyorum
Tanereyluldeniz Mlkemrecre ayy korktum. Jiletten ağdaya dönmüştüm ço zor oldu alışmak şimdi tekrar jilet vurup katettiğim yolu geri tepmek istemiyorum 😕 ne yapsam peki başka pratik.
Mlkemrecre Tanereyluldeniz çok yeni ama..siz daha iyi bilrisiniz ama..bence yapmayın. Eldivenle almayı deneyin..uzun sürüyor ama oda etkili
Eslemssmom elizinannesi-19 ya bende söylemeye utanıyorum ama ilişki sırasında çok sızlıyor dikiş olan yerim açılcak gibi bende oluyo sanıyodum söyleyemiyodum kimseye
Busrasy Tanereyluldeniz 2-3 dikişim vardı kırkım çıktıktan sonra hemen gittim ağdaya hiç acımadı. Kendinizi acıyacak diye odaklamayın😊 ama benim dikişlerim mesela bakınca gözükmüyordu belki biraz içerideydi o nedenle acımadı.
ballilokmaninannesi @Tanereyluldeniz benim 5 ay oldu doğum yapalı daha yeni cesaret ediyorum agdaya ama benim dikislerim açılmıştı iyileşmesi biraz uzun sürdü o yüzden kolay kolay ağda yapmaya cesaret edemedim yoksa 2 3 aylıkken tamamen iyilestiginden emin olunca yaptırılabilinir