TalentedMom Merhaba Anneler, Bebeğim 4 aylık sanırım bu ayda kan ilacına başlamak gerekiyormuş yani burada öyle okumuştum sizler de kan ilacı kullanıyor musunuz önerebileceğiniz kan ilacı var mı?
1ogretmenanne TalentedMom bize doktorumuz sidefer verdi kabızlık yapmaması için , sağlık ocağının verdiğini kullanma canım
Sem2555 Evet kullanıyoruz biz. Sizde bebeğiniz için kullanın bence bizim doktorumuz Ferrum u yazdı çokta memnunuz.
TalentedMom 1ogretmenanne aynen kullanmayı düşünmüyorum devletin verdiklerinde sls paraben oluyormuş teşekkür ederim 😊
Canada10 TalentedMom bestiron kullanıyorum içeriği tamamen temiz kabız yapmıyor emilimi arttırmak içim C vitaminli ayrıca . Sidefer de her açıdan temiz ama tek eksisi sofra şekeri var içerisinde tercih size kalmış.
Naz_N TalentedMom evet 4. Ayda başlanıyor. Bizimki erken doğduğu için baya erken başlamıştık biz🐣 Ocean Microfer verdi dr umuz, çok seviyor tadını😊🌸
Teachermom TalentedMom Newvit kullaniyorum iceriginde demir sulfat su ve keciboynuzu özu var.icerigi temiz diye soylenenlerde bile koruyucu var.Ben baya ararstirdim.
Madebymk Sidefer kullanıyoruz yan etki ve kabızlık konusunda çok iyi tabi doktorunuza danışmalısınız öncesinde