Mom14 öncelikle hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebişin🤗 süt sağma makinan var ise eğer mutlaka sağ ilk doğum yaptığımda inan onun sayesinde sütüm geldi. Sık sık sıcak su ile duş al gögüs masajı var süt gelmesi için netten bakıp yapabilirsin. Her emzirme öncesi gögsünü sıcak suyla yıka emzirme sonrasıda aynı işlemi yap sıcak ilk zamanlar çok etkili oluyor sütün çok güzel artıyor. Ayrıca incir, hurma ceviz badem fındık bunları tüketmeye özen göster hem süt kaliteni artırmak hemde sütünü artırmk için çok işe yarıyor. Özelikle 5-6 adet inciri yarım litre su içerisine koy 2-3 saat beklet sonrasında suyu iç incirleri ye inan çok güzel süt geliyor. Rezene anason çaylarını içebilirsin ama sallama olarak alma demleme yap daha faydalı. Bebeğinde gaz olmaması için kimyon çayının çok faydasını gördüm, hem gaza hemde süte çok fayda sağladı.Damla olarak bende bestlak kullandım halada ara ara kullanıyorum sütüm yetmediği durumlarda kurtarıcım oluyor. 2 saate mutlaka emzir uyuyor diye bırakma şuanda sarılık riskleri yüksek oluyor. Bol su iç bol bol dinlen canım…