KumsaaL Bugün görüp denediğim tarif kızlar inşallah sizdede etkisini gösterir ❤️ 7-8 adet kuru incir 4 adet hurma 1 litre kaynayan suyun içine dilimleyip atıyoruz 5 dakika kaynayınca bir tane havuç dilimleyip atıyoruz 10 dakika kaynıyor kapatıyoruz ılık ılık içiyoruz ben 3 bardak içtim 😍 zaten hurma ve incir süper süt yapıyor bide bunu sulandırınca muhteşem oldu hem gayet doğal malt içeceğe falan gerek yokmuş 😍😍 İnşallah deneyip faydasını görürsünüz 🤗
KumsaaL Habibeaselkeser dün gece yaptım sabaha çok güzel süt olmuş canım benim normalde çok az sütüm bugün tekrar yaptım içiyorum şuanda tadıda çok güzel
Rabiamurat KumsaaL cnm 4. Aya kadar sütün olmadıda sonra mı oldu anlamadım benimde 3 buçuk aylık ikizlerim var erken doğum olduğu için küvezde kaldılar 2 hafta kadar yarım çay bardağı oldu en fazla sütüm sonra kesildi acaba bnm de gelir mi şu saatten sonra 🙏
KumsaaL morsevenfilolog Ben faydasını gördüm canım inşallah sende görürsün 😍 Anne sütünün bir damlasına bile paha biçilmez 😍
BeH16 10 aylık oğlum. Orucumu tutuyorum. 240 cc süt gelirdi. Galiba nazar değirdim kendime. Sıcaklar da bastırınca epey azaldı sütüm. Sadece anne sütüyle besledim, ek gıda ve anne sütü olarak devam ediyorduk. Yarın deneyeceğim. Çook teşekkürler 🙏
KumsaaL Rabiamurat canım 4 ay normal sütüm vardı sonradan çok azaldı ama tamamen kesilmemişti bir göğüsümden anca bir iki damla geliyor fazlası yok ama sol göğüsüm az biraz daha fazla geliyor hergün bişeyler denedim içtim yedim bu tarifide bi yerden gördüm dün denedim daha ama tamamen kesildiği zaman işe yarar mi bilmiyorum inanki
KumsaaL Rabiamurat Ama gelmezsede asla sıkma canını Ewet Anne sütü önemli fakat bundan dahada önemlisi mutlu anne 😍 Varsın mama içsinler yanında olsunlarda hep ikizim olsun istemişimdir bıcır bıcır Allahım onları size sizide onlara bağışlasın 😍😍
Rabiamurat KumsaaL amin canım rabbim hepimizin çocuklarını korusun bnde duyduğum şeyi denedim sağmaya çalıştım fırsat buldukça ama olmadı bi de senin tarifini deniyeyim belki de gelir 🥰
KumsaaL Laloba Ayy inşallah faydası olur çok mutlu olurum sabah yazın olur mu olumlu veya olumsuz 😍 ben 3 bardak içtim bu arada 😍