Ceylane Tatli minnos ayaklar yerim ben onlari 😊inş sorunsuz geçer ameliyat allah yardimcisi olsun minigin ve sizinn💕
2cocukluanne222 Arzuderin geçer gider hepsi cnm allah kolay ameliyat nasip etsin inşallah ağrısız sizisiz atlatir
yakupcan Arzuderin acaba özel dikim ayakkabı giyse olur mu diye düşünüyorum ama siz daha iyi bilirsiniz.
Arzuderin yakupcan bi arkadaşımda aynı şekilde doğmuş yürüdüğünde çok sıkıntı çekmiş çok ağrımış ayakkabı sıkıyormuş büyük olsada o yüzden yurumeden yapilcak sanirim
Cangul Arzuderin canım ben ortopedide çalıştım 6 aylık bir bebiside yapmıştı benim çalıştığım hoca ve kısa sürede iyileşti yani bir skntı olmuyor hatta bebekler büyüklere göre daha çabuk iyileşiyor
Arzuderin Cangul içimi biraz olsun rahatlattiniz teşekkür ederim. Inşallah bizde sıkıntısız bi şekilde atlatiriz
Pamuk_seker Arzuderin ya yerim.ben onun patates ayaklarını inşallah kolaybgecer mübarek gecede bol bol dua et canım keşke foto atsaydın tmerak ettim de 😆
Arzuderin Nltka doktor yürümeye yakın dedi ama daha bi ayrıntılı muane olmadık röntgen için çok küçük bekleyelim biraz dediler
Nltka Arzuderin doktor daha iyi bilir tabi ama araştır bence tam yürüme öncesi tramva yaratıp yürümek istemeyebilir yani yürümeye yakın olması çok saçma gibi geldi 🤔 inşallah ağrısız sızısız en kısa sürede kurtulur minnoş
Pamuk_seker Arzuderin oy maşallah Allah sana soga versin inşallah sağlıcakla büyüsün prensesin teşekkür ederim 🙃