hayalperest_ Evremm senin seviyen üstün mü oluyor benden hem kibirli hem de kötü yazmışsınız tekrar okuyun satasmadan önce her lafına da cevabım var Cnm iyi geceler uyuycam prof olduysan ne burda soruyon ben de bunu anlamadım aşırı bilmiş hanım
Evremm hayalperest_ sen kendin anlayacagimiz cümleler kur demissin. Burda bir cok insan anlayıp cevap verebildigine gore bizim seviyemiz normal duzeyde. Sen bu seviyeyi begenmiyorsan baska seviyelerdeki postlara cevap verirsin. Iyi geceler
Hlal Evremm yaa bende geçen gün göğüs uclarim maf oldu kızım ısırdı dis cikariyo ,doktor bı krem yazdı hemen geçirdi istersen yazarm adını,o dediğin çayı alcm teşekkür ederm canım 🤗🌺🥰♥️
Minnos_31 Evremm yani soruya baslama sekliniz yanlis olmus sonunda yumusatiyorsunuz ama icerigi karmasik mama nedir bilmiyor acip internete bakmiyor neden gerekir arastirmiyor sonra mamalar yayginlasti anneler bu kaniya nereden variyor sutume guveniyorum kilo alimi iyi diyorsun birde ironi var goguslerim kucuk ama sutum cok milletin nasil olmaz der gibi yani postun amacini ben anlayamadim karantinadan beynimiz yanmadi bence senin anlatim bozuklugun var
Evremm Minnos_31 Sende mi brütüs. ?? Arkadasm yazdigim diger cevapları oku o zakan niyetimi anlarsin. Mamalarin amacini tabi ki de biliyorum ama burda insanlar tecrubelerini paylaşıyor ya haniiii. Nasil mamaya gerek duyiyorlar benim cocuguma da gerekli midir diye merak edip sordum Herseyi internete sorup.ogreniyorsak bu forumlari kapatalm dimi ne gerek var ? Tecrübeler bosuna ?
hayalperest_ Evremm istediğim posta cevap veririm ama hakkını verdim okuyunca yüzeysel geçiyorum genelde okumuyorum özenli kelimeler secmissimiz derdinizi anladım dedim niye uzatiyosunuz hep bi aşağılayıcı muamele sen anlamazsın sen ne biliyorsun benim eğitimimi acaba?
Evremm Hlal herkeste farkli tesir ediyordur canim. Sen arastir belki isine yarar seyleer bulursun. Ben memnun kalmistm. Hersey kilo yapiyor zaten canim o konuds hic yalniz degilsin :)
Kuzey-41 Evremm ben dogdugunden beri devam sütü veriyorum memede süt olmayinca ne vericez tabiki devam sütü 👍🏻
Evremm Kuzey-41 Ver arkadasim ver mama verme diyen yok zaten. Bir sekilde doysunlar bebisler onemli olan o. Karsi değilim mamaya ben sadece bende kullanmalimiyim diye sordum. Kimsenin sizi mama kullaniyor diye elestirme hakki bile yok.
Minnos_31 Evremm bazen niyetimizin disina istemeden cikabiliyoruz dedigim gibi anneler bu konuda cok hassas emmeyen sutu olmayan mama vermek durumunda kalan o kadar cok anne varki sen posta boyle bir cumle ile baslayinca istemeden niyetinin disina ciktin kizim 6 ay emdi ve ben sutum artsin diye herseyi denedim gunlerce agladim sut olayi hassas nokta boyle durumlara yol acabiliyor istemeden anneleri kirmis oldun o yuzden bu tepkiler dedigim gibi postta anlatim bozuklugu olmus
YK_ Evremm ha ozaman takıl zaten linç tayfası kendine yer arıyor bugün pek hareketli değil gibi forum senin post baya iş görür 😂
hayalperest_ Minnos_31 olmuş evet ben de onu diyorum bi araba laf eleştiriye açık olmayan da saçma sapan post açmasın bence de
Evremm Minnos_31 Evet hassas nokta o yuzden bende merak edip sordum. Kimseyi de mama veriyor diye suclamadm. Oyle bir cümlem varsa da cikartin ortaya konusalim. Herkes niyetine gore anlar bence.
gulmomm Evremm linç yedin canım ama cidden doktor tavsiyesiyle veriyoruz çoğumuz mamayı çünkü sütümüzle doymuyor ayrıca emin ol hiçbirimiz istemiyoruz mamayı hem sağlık açısından hem maddi açıdan kimse keyfinden ayda 400-500 lira mamaya para vermez doktorun söylemeden mama felanda vermemeni tavsiye ederim
Evremm gulmomm Doktora danismadsn veren birkac kisi gordum o yuzden sormak istedim. Kilo alimi yavasladi biraz oğlumun ben de gerekli mi diye merak ettim. Karantina günlerinde oldugumuz icin de doktora ds gidemiyoruz ki soralim. Azaldigini hissedersem ben de veririm mama. Ek gida tamamen doyurmuyor ve doyurmamalı zaten.
Minnos_31 Evremm Allah askina ya hem sutune guveniyorsun devam sutunun ne oldugunu herseyi biliyorsunda bebeginin mamaya ihtiyaci olup olmadigini mi bilemedin sen herseyi biliyorsun zaten Ya insan evet bu kadar insan tepki verdi bende de vardir bir hata der istemeden kirdim der ama yok hala artislik pesindesin sutun varsa neyin deneyimini sorguluyorsun bebegin aglamiyor kilo aliyor sutun cok ek gidaya gectin ama mama vereceksin cok komik olmus
hayalperest_ Evremm anlatiminiz aşırı bozuk hanımefendi uyuycam da küçük goguslerimle bebeğimi emzirdikteh sonra