Esma4646 Kızlar doğum yapalı 6 gün oldu bebeğimin kilo kaybı 170 gram doktor çok fazla dedi sarılık var mama ver yoksa hastaneye alırım dedi çok üzgünüm aynı durumu yaşayan var mı doktor mu değiştirmeliyim sizce
Ccansuu Esma4646 kızımda iki günde 150 gram vermişti ama erken doğdu tam ememiyordu emmesinde sorun varsa sütünüzü sağıp verebilirsiniz ben hem emzirdim hem sağıp verdim bi süre 🦋
Seferdeniz Esma4646 benim bebeğimde küçük doğdu 2800 sonra 2600 düştü doktor mama siber hemen dedi ama sarılık yoktu bizim.ben vermedim emiyordu süt gelmedi ama emmesi vardı sonraki ay kontrolünde çok iyi beslenmiş anne sütüyle defi
Yasedem Esma4646 allahalla doktor tabi daha iyisini bilir benim kızım 7 günde 190 gr kaybetmişti normal demişlerdi bana ama sarılık belirtisi yoktu belkide ondan dedi
sapling Esma4646 bence çok aman aman bi eksi değil ama tabi doktor daha iyi bilir. Mamadan önce bi sürekli emzirmeyi deneyin yada mama da takviye edin dünyanın sonu değil. Saat başı emzirin gece bile öyle düzelir
Zey-Zey42 Canım benim 5 günde 300 gr düşmüştü kilosu sarılıktan da hastanede yattık 1 gün. sen sık sık emzir
Neslihandr 3880 gramdan 3000e düşmüştü 1 hafta içinde. Yaşadğım şoku ve üzüntüyü anlatamam çok ağladım bütün hastane bana bakmıştı o an. Yetmeme hissi kötü. Sizin kaybınız çok değğlmiş sık sık emzririn. Kolaylık diliyorum
mrvyldz Neslihandr mrb bizim de kilo kaybımız bu kadar. ne yaptınız bunun için ve normale döndü mü kaç günde?
Defnemom41 Bizde 2880 den 2600 e düştük 3 günde. Ama sarılık var gibi gözükmüyordu doktorda bol bol emzir mamaya gerek yok dedi. Öylede oldu sarılık geçirmeden aldık kilolarımızı hemen
Gulcan1402 Bence normal bizimde bir haftada 300 gr düşmüştü hafif sarılıkta oldu sonra toparladı bol bol emzir canım
Neslihandr mrvyldz merhabalar. Mama ve meme şeklinde devam ettik. Kiloyu ancak ikinci ayda toparlayabildi
Erbualp Esma4646 ben nisan 22 de doğum yaptım 3 kilo 720 gram doğdu 3 gün sonra gittim 3 400 kiloya düşmüştü sarılık da normal değer de çıkmıştı bol bol emzirdim sarı yazma örttüm sarı ışık gece lambası aldım onun faydası da sarılıgın geçmesinde yardımcı diyorlar kaynanam söylemişti öyle yaptım
Bilgihamile Esma4646 benim cocugum 3300 dogdu sutum gelmedi mamada vermediler 2 gunde 3 kilo 80 grama dustu. Sarilik oldu. Ben yarim saatte bir emzirdim uya dirip uyandirip gecti. Endiselenme simdide bayagi kilolu yani emzirmeye calis ama ben o 2 gunde mama vermedigim.icin pismanim bebegimi ac biraktilar. O hemsireler yuzunden. Bilsem vermem mi hic sut olmaya olmaya emzirdim sukur gecti 4 gunde
Kk39 Esma4646 öncelikle doktor çok önemli 👍bizde 3010 gr doğduk haftasına kontrole gittiğimizde 2860 çıktı yani 150 gr vermiş hemen mama ver bu çocuk doymuyor dedi bi moralimizi bozdu o gün başka doktora daha gittik tahlil de yapmıştı idrar ve kan sarılık için 👍gittiğimiz doktor kilo kaybı çok normal dedi çünkü aktif ememiyor yeni doğanlar bizi rahatlattı 15.gün gittik 3kilo 220 gr olmuştu yani 2 haftada doğum kilosunun üstüne çıktı ortalama öyle oluyomuş hemen sütüm yetmiyor diye düsünmeyin belki geceleri mama verilebilir ama sizde olumlu düşünün gerekirse sağın çay kaşığıyla verin bebeğinizi sütünüzü 👍çeneleri çabuk yoruluyor sürekli çenesine dokunun memedeyken
Duygusm Esma4646 Benim bebeğim de yaklaşık 200 gr vermişti, doktor “fazla olmuş” diyip mama verdirmişti hemen. 4. günde gittiğimiz doktor da “gayet normal” dedi, mamayı bıraktık, süte devam ettik. İyi ki başka doktora göstermişiz. Mamaya gerek yokmuş.