Hemsirebianne 7 gündür hastanede yatırıyordum kızımdan ayrı ve sonunda yendim 🙏🏼 Allah kimseyi evladından ayırmasın inşallah
Deletedmom50 Hemsirebianne çok çok geçmiş olsun cnm Allah seni evladınin başından eksik etmesin evladınida sana bağışlasın ❤️
kullanici_adi_yok Hemsirebianne geçmiş olsun 😊en uzun ayrılığıniz bu olsun Rabbim bi daha yasatmasin 🤲🤲evlatlarımızı korusun 🤲🤲
Yasminlina Hemsirebianne kocaman gecmıs olsun nasıl bulastı nası yendiniz bıxıde bılgı verır mısınız.
Hemsirebianne zeynepalp ben yoğun bakım hemşiresiyim malesef ki hastalarımdan kaptım 😒 en tipik belirtisi koku ve tat alamıyordum hiçbir şekilde antibiyotik serum tedavisiyle atlattım şükür
Hemsirebianne iki_erkekannesi31 yoğun bakım hemşiresiyim, malum bütün hastalar açık bir ortamda olunca ne kadar korunsam da bulaştı 😕
Pinkbery Hemsirebianne siz hafif atlatmışsınız şükürki. Cok gecnis olsun. Birkac sorum olacaktı. Sigara kullanıyormusunuz ve kan grubunuz nedir. Ben kan gruplarıyla ilgili bisey duydum da dogrumu acaba merak ediyorum 🤷