Beyzanurr Hanımlar sleepy kullanan anneler varmı acaba memnunmusunuz eşim bugun ondan almış bnde tereddüt teyim pişik felan yaparmı diye
Deletedmom0031 Bende kullandım 204 tane hiç sorun yaşamadım tabi bebekten bebeğe değişir denemeden bilemezsiniz
Derin_Deniz Beyzanurr ben huggies den 4 gün önce geçtim , her büyük tuvalette sıdırdı, 5 tuvaletin 5 inde kıyafet değiştirdim . Kızım 5 kilo , 4-7 kilo olanı aldık . Ama pişman oldum . Minies e geçicem denemek için . Sleepy sürekli sızdırdı 😟
Ayazinannesi Oglum Dogdugunda ilk sleepy kullandim ama hemen pisik yapti degistirdim bezi simdi molfixs kullaniyorum canim
Obsesifk Beyzanurr pisik yapmadı ama taşma yapıyor tabi belki bebekten bebeğe değişir ama bizde taşma yaptı
Retina Beyzanurr ben 6 bucuk aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ama bez değiştiriken bir prima 2 slepy yaparak bez değişimi yapın deniyor genelde.
araskuzumm0918 Beyzanurr hiççç beğenmedim ben torba gibi oldu altında ,3saate değiştirim birde ona ragmen ,şimdi molfix aldım sanırım buna devam ederim çok beğendim
Derinsum Beyzanurr ilk ay Prima kullandık pişik yapmisti 3 buçuk aydır sleepy kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadım
Icot Beyzanurr primadan sleepy e geçtik 3 numaradan beri onu kullanıyoruz doktoruma da sorduk buna geçtik ama nasıl diye o da güzel dedi biz de çok memnunuz ne pişik ne başka sorun olmadı.
Tlyblt 2 aylik bebegim basindan veri sleppy kullandimm gayet memnunum. Ne pisik ne sizinti yapti. Aslinda bez olayi da bebekten bebege degisiyo. Deneyin olmadi değişirsiniz sonrasinda
HaticeY Beyzanurr bende doğduğunda kullandım pişik yaptı ve sızdırma yapıyordu prima premium a geçtim