Kusananne Yedinci ayına yarın giriyoruz ama sürekli ba ba ba ba deyip duruyor, eşim bunu duyunca bana nispet yapar gibi seviyor. Ne dediğini bilmiyo o daha dediğim halde kıskanma diyo 😏 bir an önce anne dedirtmem lazım 😄
Deletedmom190 Kusananne Bence sevinin 😁 Aglayinca bak seni istiyor diyin atin başına 😂😂 ben ilk baba demeui ogreticem hahaha
Morcivert061 Kusananne benım kızım baba ve dede diyor. Eşmde seviniyor bende çok sevinme dede desede baba desede bana gelip sarılıyor diyorum bende 🤣🤣
Ftmvrs13 Deletedmom190 ahahaha aynı ben 😊🤣🤣o da koşa koşa bakmaya geliyor canım kızım sen beni mi istiyon diye bende içimden he he diyorum 🤣🤣🤣🙈
Kusananne Deletedmom190 o zaten koşa koşa geliyo oğlum beni istiyo diye 😄 kendi aralarında konuşuyolar bi de kıskanıyo oğlum bizi annen sen bakma ona falan diye 😄 gerçekten de bazen kıskanıyorum o kadar uğraş büyüt baba desin
Mom10 Deletedmom190 Benim kızımda sabah uyanınca beşikte baba gel gel gel diye söyleniyor haliyle babası alıyor sabah 🤭🤭
Ftmvrs13 Deletedmom190 çok ise yarıyor hele bi yere gidince mesela durmuyor benim kızım kucak istiyor başlıyor ba ba ba demeye 🤣🤣🤣bende babası senin kucağını istiyormuş diyorum hooop babaya 🤣🤣
HaticErkanMiran Kusananne haklisin cnn biz bütün gün ilgilenelim altı ni unsurunu değişelim banyosunu gaz masajını biz yapalım aksamam kadar uyur uyanınca kucakta biz dolaşalım karnını doyuralım onlar baba desin 🤷♀️🤷♀️ napalim babaları sürekli görmedikleri için animsioyrlar
Badevehande Ne dediğini biliyor canım 7-8 aylıkken ilk kelimelerini söylüyor bebekler 😆 arkadaşımın kızı da gel gel diyor sürekli 8 aylık😂
Kusananne Badevehande meme diyo emziğine, mamaya mem diyo acıktığı zaman ağlarken başladık bakalım bıcırdamaya. Ama baba demeyeydi iyiydi 😄
Badevehande Kusananne hahah bende diyorum ki o kadar emeğime karşılık baba dersen yıkılırım😂😂😂 sende yıkılmışsın 😂
HaticErkanMiran Kusananne aynen canım merak etme şimdi baba diyorlar ama tam bilinclenince her çocuk anketidir bugün zafer bizim olur👍