Karadenizlii Enesenemir çok teşekkür ederiz ya ben birşey sormak istiyorum bez sayısında azalma var mu dünden beri azaldı biz çok terlediği için mi diye düşünüyorum ama o kadar etkiler mi bilemedim sabahtan beri 1 bez değiştirdik daha
Enesenemir Karadenizlii evet bizde de azaldı bez sayısı dünyanın suyunu veriyorum ama bezi tam dolmuyor.ben hala anne sutu veriyorum belki mama verenlerin daha çok doluyordur.artik sütüm eskisi kadar fazla değil.
Karadenizlii Enesenemir bende anne sütü veriyorum arada su da veriyorum hatta bu ara eskisinden fazla emiyo demek ki havalardan
Enesenemir Karadenizlii sizinki kac aylik?Ben ek gida alması için anne sütünü kesmeye çalışıyorum zaten hava sıcak katı gida alımı azaldı memeye sardı.
Karadenizlii Enesenemir Bizim ki minik daha 5 buçuk aya gidiyoruz 😂 yüksek ihtimal sıcaktan çünkü bizim ki iştahsız bi bebek ama o bile sardı bide milastaymışsınız biz geldiğimizde pişiyoruz 🥵yavrum ne yapsın
Mom084 Enesenemir yani ben faydasını görüyorum düzenli sürüyorum sabah kalkınca öğlen yatınca ve aksam duştan sonra
Hunilianne Enesenemir şimdi yasak var biliyorum ama denize sokabilseniz geçer aslında. Tuzlu su önermişti bize doktor
Tuba17 Enesenemir sudocrem sür bir iki gün anında hafifletir. Bir de ben günde iki kere ılık dus aldırıyorum