Enesenemir Kızlar merhaba oğlum 17 aylik ve muglada oturuyoruz.su an burda hava 47yi gosteriyor ve nefes almak bile zor.oglumun boyun altında hiç bitmeyen isilik var.banyo bebek pudrası bir iyişe yaramadi.ne önerirsiniz?
Mom084 Enesenemir bende hindistan cevizi yağı kuullaniyorum Şanlıurfa yaşıyoruz ve çok sıcak evde olduğumuz halde nefes alamıyoruz 🤷🏻♀️
Deletedmom348 Enesenemir Bizde muğladayız canım fena nem felaket. Buraların bilindik çilesi isilik. Bende çok korkuyorum Ya.
Karadenizlii Enesenemir bizde muğladayız ilk doğduğu zamanlar da olmuştu sudocrem sürüyorum ben işe yarıyo doktora sormuştum zararı olur mu diye kremden önce kuru tutmaya bak demişti ama bu sıcaklarda mümkün değil su gibi terliyo 🤷♀️hatta dün ki sıcaktan sonra ensesi olmuş sürdüm bugün hemen hafifledi
Mom084 Enesenemir yani ben faydasını görüyorum düzenli sürüyorum sabah kalkınca öğlen yatınca ve aksam duştan sonra
Aslanannesiii Enesenemir ilik suda gunde iki kere sampuan ve sabunsuz banyo yaptirin. Banyo sonrasinda da sudokrem surun ve isilik olan bolgeyi kuru tutmaya calisin boyunluk yada tulbent gibi bseyle. Bizim iki uc gune gecti bu sekilde
BuseCan Enesenemir pudra kullanma canım bende yaşadım doktorum pudrayı bırak dedi hamazinc ve bepanthol verdi ve bir haftaya kalmadan geçti.
Havva2323 Enesenemir hametanın sarı kaplı olanı 2 günde geçirdi bizimkini hatta benim bebeğiminki çok büyüktü göbeğinin bir tarafıydı resmen doktor kontrolünde aldık çok şükür geçti
Karadenizlii Enesenemir çok teşekkür ederiz ya ben birşey sormak istiyorum bez sayısında azalma var mu dünden beri azaldı biz çok terlediği için mi diye düşünüyorum ama o kadar etkiler mi bilemedim sabahtan beri 1 bez değiştirdik daha