Blackeagle linakusunannesii Benim bebeğim de 3 aylık bende 12 1 gibi yatırıyorum sabaha kadar uyanmıyor bi süredir doktora sordum artık gündüzleri kısa süreli geceleri uzun süreli uyuyacak dedi yani bi sorun yok zaten herhangi bir sıkıntısı olsa mutlaka uyanırdı demekki tok ve rahat 🤗🥰🥰
Brsmom Benım kızım 3 ay 5 günlük gece uyumuyor gündüz 5 e kadar uyuyor değüştiremedim bu durumu bugun ilk defa 11 den 1 1 den 3.5 a kadar uyudu şimdi emzırıyorum uyuyor bakalım sabah kaçta kalkıcak 😬
Zeynepgns587 linakusunannesii gece uykusuna daha erken geçmesi lazım. Uyku eğitimi veren uzmanlar en geç 8 9 gibi gece uykusuna geçmeli diyorlar ve benim oğlum 7 aylık 9 da uyuyor
linakusunannesii Zeynepgns587 o saatte uyuyor peki gece uyandırıp emziriyormusunuz ya da sabaha kadar hiç emden sabah mı kalkıyor
Yesimkuzey mino01 kusura bakmayın ama 3 aylık sabi 9 saat nasıl aç kalıyor hangi doktor göz yumdu buna ya da siz?
Belismom mino01 Süre Çok Uzun Bebek Daha Çok Küçük Bence O Kadar Saat Aç Kalmamalı.3 Saate Bir Emzirin Derim.Benim Bebeğimde Kesintisiz 5-6 Saat Uyuyordu Ona Rağmen Doktor Sen 3 Saate Bi Uyandır Emzir Dedi Öyle Yapıyorum
TalentedMom linakusunannesii Gece uyuma saati bana geç geldi ben 9:30 -10 gibi yatıyorum gece 3 gibi kalkıyor sonra da 6 30!7 gibi kalkıyor
linakusunannesii TalentedMom o saate kadar tabiki ara ara uyuması oluyor 1.5/2 gibi kesintisiz uykuya geçiyor
Zeynepgns587 linakusunannesii geceleri 1 bazen de 2 kere uyanıp emiyor bazen de hiç uyanmıyor belli olmuyor
Nursah06 linakusunannesii benim oğlum 9 da yatıyor sabah kadar 4 kere filan uyanıp emiyor geri yatıyor hemen sabah 6 da kalkıyor ama ışık kapalı bizde saat 8 de bizde öyle oturuyorux şimdilik bakalim
Hatice3424 Benim bebegim de üç buçuk aylık aynen 1 de uyumuş oluyo sabah yedide kalkıp emiyo birdaha 11 de kalkıyoruz beraber maşallah iyi gidiyoruz 🥳😁
Yesimkuzey Belismom aynen bende öyle yapıyorm 5 aylık oldu ama hiç o kadar aç bırakmadım uyusa bile .
aycan16 bizde 3 aylik olcaz 10/10bucuk gibi uyuyoruz gece 2 kere emmek icim kalkiyor emziriyorum uyuyor hemen sabah 9 gibi kalkiyor 11 e kadarda yatakta oyalaniyoruz 😂