deletedmom1101
[bilinmeyen] size inanmıyorum bu ne sorumsuzluk ya hemen sosyal hizmetlere yazıcam çocuğun sizden alınması için elimden geleni yapıcam 🙄😂😂😂
Can
[bilinmeyen] 🥴oy canim benim yazık YÖK ya bence birsey olmaz ağzını iyice yıkadınız mi
deletedmom1101
[bilinmeyen] kusura bakmayın efendim gidin çocuğun midesini yıkatın böyle annelik olmaz olmaz yani 😤😂😂
Thesra
[bilinmeyen]
Evet nikotini duman yoluyla değil çiğnemek yoluyla almış olur🙄😅 bir kerelikten birşey olmaz alışkanlık olmasın ilerde bağımlılık yapıyor felan😑😑
deletedmom1101
[bilinmeyen] cami avlusuna bile bıraksa çocuk daha korunaklı bir yerde olur yani 🙄
Thesra
[bilinmeyen]
Oooo sizinki alışmış hanımefendi bence alo sigara bıraktırma hattını arayın acilen🙄🙄🙄
deletedmom1101
[bilinmeyen] ya hanım efendi dalga geçecek başka platform bulun gerçekten 😐
Azraninnnannnesi
[bilinmeyen] canım aynı şeyi bizzat küçükken kendim yapmışım babam uyuyorken bütün paketi kırmışım ve tam yarımı yiyorken annem yakalamış kısa bi an gözden ayırma sonucu ama hiç bişey olmamış
MiracAlpinveUmutunAnnesi
[bilinmeyen] ya nasıl yorum yapanlar var allah aşkına
Birsey olmaz inşallah canım kötü düşünme su icir bol bol 😊
Reckless
[bilinmeyen] Bişey olur mu kısmını bilmem ama madem daha öncede yaptı bu işi niye ortada bırakıyorsunuz paketinizi?
Mayasu
[bilinmeyen] bu size yapilan yorumlar saka mi gercek mi anlamadim? gozden kacmistir olabilir insanlik hali. yorgunsunuzdur, uykusuzsunuzdur bnm daha kizim cok minik cok yeni anneyim ama yerinizde olsam kusturmaya calisirdim cocugumu. olay tekrarlanmasin diye de ust raflara koyardim
deletedmom1101
[bilinmeyen] madem beğenmiyorsunuz o zaman herkese açık yere yazıyorsunuz sana mı sorucam neye cevap verip vermeyeceğimi allah allah terbiyesiz ya
deletedmom1101
[bilinmeyen] bakamıyorlar bir de çocuk yapıyorlar ya
MiracAlpinveUmutunAnnesi
deletedmom1101 çok büyük konusuyosunuz aynı şey yada bir farklı senin başına gelmeyeceği ne malum ?
deletedmom1101
MiracAlpinveUmutunAnnesi gelemez benim başıma ben çocuğumu bir dakika ayırmıyorum gözümün önünden uyurken bile yanında oturuyorum gece de eşimle nöbet tutuyoruz ben yatıyorum eşim bakıyor eşim yatıyor ben bakıyorum çocuk bunlar ihmale gelmez sigara ne demek yani
Deniz2961
[bilinmeyen] cnm yorumları okudum da arkdaaslr arası sakalasıyrmsnz yoksa cddımsnz anlamadm🙈🙈
Reckless
[bilinmeyen] yaşıyorum zaten at koşturuyor ev içerisinde. Herşey ona göre ayarlı yiyecek içecek bile bırakmıyoruz ortada ki sigara bırakalım.
Umarım bir daha yaşanmaz yazık.
MiracAlpinveUmutunAnnesi
deletedmom1101 ya sonuçta annesi bilerek vermemiş eline bukadarda ağır cümleler hiç bir anneye yakışmaz
deletedmom1101
[bilinmeyen] bence de bana sorun en azından düzgün bir çocuk büyütmüş olursunuz
Deniz2961
[bilinmeyen] ne bilim arkdaslar dalga gecer gbı cevaplar vermıs sankı siz ccgn agzına süz sokmussunz gbı sizde o sekilde onlara cevap verince dedım kendi aralarında sakalasıyılar snrm
alihakan
[bilinmeyen] bi şey olmaz bence için rahat olsun böyle böyle büyüyecekler 🥰