Prensesannesi111 Kızlar temiz kız bebek için mama sandalyesi ve bebek arabası arıyorum satan varsa alabilirim 🙏🏻 Mübarek Ramazan ayında yardım yapacağım birine bütçem çok fazla yok hemde sizin ihtiyacınızı karşılamış olur bir sevapta sizden kazanayım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dmlaa Prensesannesi111 merhaba. Prego mio mama sandalyemızı satıyoruz cok az kullandık başka sandalyemız oldugu ıcın. 300 tl ye satıcam.
Deletedmom056 ilknurgoksu el birliği ile bnm pusetim ile bebeyatmazı mı da satarsanız çok hayır duamı alırsınız😊
ilknurgoksu Deletedmom056 ahahaa 😂hanımefendinin 2.el postları baya komik sarmak için neler yapmadı ki 😂o yüzden @Makarna_kulak araba satttıgını bilmeyen yoktur ama sizde aklımdasınız poşet veya bebeyatmaz arayan olursa etiket yaparım 🦋happymomda 2. El arayan çok oluyor orada da üyeyseniz özelden irtibata geçin oradakilerde de
Deletedmom056 ilknurgoksu bi paylaşım yaptım bi kaç kişide sordu Bn cvp vermeden kaldırdılar 😔 o kişilerde bidaha bulamıyorum
ilknurgoksu Deletedmom056 yardım amaçlı vs birşey miydi o yüzden kaldırılmış olabilir tekrar yükleyin üstte kalması için sürekli yorum yapın