Hakcjrks Merhaba bebeğim 10 günlük sezaryen doğum yaptım ama bebeğimin başının arkası hafif bombeli zamanla geçer mi çok korkuyorum.Karnımdayken ters pozisyondaydı başı göğüsümün altındaydı acaba ondan mı öyle şekli
Sumeyye-buglem Hakcjrks bebeğinizi sürekli sirt ustumu yatirdiysaniz ondan olmuştur sağ sola yatırın duzelr Benm kizimda 3 buçuk aylk saga sola çevirince yüz üstü olduğu için sürekli sırt üstü yatıyor bizdede öyle oldu
DogaLina Hakcjrks normal doğum mu yaptın? Daha cok yeni doğum olmuş. Doğumda ödem falaan olabiliyo. Henğ küçük oldugu için yatırma şeklinizle alakası yok. Geçici bi durum ☺️ Aylık kontrole gittiğinizde geçmemiş olursa tekrar sorarsınız ☺️
Tugbaoz Hakcjrks bende sezeryan doğum yaptım ilk günlerde başının arkası uzun gibiydi bende takılıyordum ona ama zamanla geçti.
zeynepalp Hakcjrks benim bebeğim de ters pozisyondaydı, bende Sezeryan oldum ve kafasının arkası uzuncaydı 😄 sırt üstü yatırdım genellikle. Zamanla düzeliyor merak etme hatta çok güzel bir şekil alıyor😍 9 aylık şu an oğlum
Hakcjrks Tugbaoz ne kadar süre sonra geçti ve sırt üstü yatırmaya özen gösterdiniz mi yoksa kendiliğinden mi gecti
Tugbaoz Hakcjrks Ben genelde sağa ve sola yatırıyordum hiç sırt üstü yatırmadım.yanlis hatırlamıyorsam 3 aya doğru kendiliğinden düzeldi.
Pedagog_anne Hakcjrks geçer merak etmeyin normal doğumda daha yamuk yumuk oluyor çünkü kafalarının içinde olan bıngıldaklar açık doğuyor yaradan tarafından çıkarken zorlanmaması için yumuşak doku ona göre şekil alması için tasarlanmış sonraki aylarda düzeliyor yatırma şekliniz de etki eder düzelmesinde
Hakcjrks Alprn4 sezaryen mı yaptınız normal mj doğumu.Normal doğumlarda olabilir diye duymuştum d sezaryen d olunca şaşırdık
Alprn4 Hakcjrks normal doğumumda olmadı bende, normal doğumlarda kafa üzerinde görüyorum genelde, sezeryande kafa arkasında sivrilik genelde oluyor, bu sezeryan di ama zamanla geçiyormuş
Neib Bende Sezeryan doğum yaptım kafası göğsümün altındaydı ama şeklinde herhangi bişi farketmedim canım🤷🏻♀️