Sema_Atlas VERA19 merhaba 7 aylık bebeğim var biberon ve benzeri şeylerle asla su içmiyor . Sonra bardakla ilk kendim içtim oda elimden almaya çalıştı içti . Sürekli bardaktan su içmek istiyor dene istersen :)
nur_eayni_h VERA19 benim kızım 7 ay 22 günlük önce suyu ben de biberonla içiremezdim ama sonda renkli su bardağıyla verdim çay bardağıyla verdim bunlara heveslendi şimdi çok güzel içiyor tatmin olana kadar. Biberonla da bazen oyuna çeviriyor ama yine de içiyor:)) Siz De dikkat çekici bardaklarla deneyebilirsiniz.
VERA19 nur_eayni_h Aa bende de var renkli bardaklar mor turuncu mavi çay bardağı, onlarla deniyim inşallah içer🤩 Teşekkürler
Asya0723 VERA19 benim kızım 11 aylık olck bi kaç gün sonra be bir damla içmiyor neler denedm ne suluk lar biberonlar bardak kaşık şırınga ne dersen dene asla içmio tükürüyor annesütü emiyo ama yetmez su ihtiyacını karşılamaya bilmiyorum bnde
Asya0723 E bebekte fuska su ve suluk şeklinde oluşu çoğu kişide işe yaramş bizde yaramadu ama dene istersen
VERA19 Asya0723 Türkiyede değilim canım gelince ordan alışveriş yapıcam inşallah,önerdiğine de bakarım teşekkür ederim
Deletedmom50 VERA19 kuzum sana bişi diyim mi zorlama zorla olmuyor valahi ben 21 aylık işte ueni 3 ay gibi içmeye başladı ondan öncesi zorla ben sabah akşam kaşıkla verirdim midesini bulandirdi
VERA19 Deletedmom50 Yok kuzum zorlamıyorum baskı oluşturmak istemiyorum ama işte ister istemez içten içe düşünüyorum yani,ay kıyamam ya sevmiş sonunda çok şükür
Deletedmom50 VERA19 ayy evet evet sevdi bende senin gibi çok üzülüyordum inşallah seninkide en kısa zamanda sever
Minnos_31 VERA19 biberonla benim kizimda icmiyor 😁 bizde kasikla basladik oyun oynuyor kendince ama biz suyu icirmis oluyoruz
Yazilimcianne VERA19 12den beri ama bilsem daha önce geçerdim. Ondan önce nukun bardak gibi olanı kullandım, onunla da içti ama çok çok azdı. Avente geçince ciddi fark etti ama sizin 6 aylıkmış uyku sersemi anlamamışım, kullanabilir mi bilemedim
Dgndrmz VERA19 suyunun içine bi çay kasıgı pekmez koy hem kan olur hem doğal şeker. Tatlı olunca içer