Hazal89 birbulutannesi aptamil gaz ve kabızlık yaptı bizde sonra hipp e geçtik oda kusma yapınca bebelac Gold serisi iyi geldi gaz ve kabızlık yapmadı
Sewra birbulutannesi Bebelac Gold Kesinlikle. Mama fiyatlarına bakıp da bu iyi bu kötü demeyin. Nice nice pahalı mamalar kullanıp sonrasında en uygun olan mamaya dönen annelerimiz var. Ben 2 aydır kullanıyorum sıfır gaz sıfır kabızlık 👌🏼
Defne_cicegim birbulutannesi aptamil kadar iğrenç bi mama görmedim ben normalde hipp kullaniyodum doyurmuyo dediler diye aotamile geçtim çocuk kabız oldu inleye inleye ağladı hippinde fiyatı yüksek bende bebelac aldım gayette güzel
Rabiayigit Bebelac kokusu hoşuma gitmedi ama fiyatı yüzünden kullandım hatta Bebelac Gold kullanırsanız daha iyi hem güzel kilo aldırıyor ama Aptamil çok şişiriyor tabi her çocuk bir değil ama ben hiç kullanmadım Aptamil bu arada kaç aylık miniginiz
Defnedilan34 Ilk aylar aptamil kullandım gaz kabızlık yaptı sonra bebelac golda geçtim bebeğim aylık almadı gereken kiloyu almadı memnun kalmadım şuan tekrar aptamile döndüm
Tugbaa58 Defnedilan34 canım bende Aptamil kullanıyorum 4 günlüğüz emiyor ama doymuyor günde kaç kez vermem lazım mamayı
Defnedilan34 Tugbaa58 canım ben o zamanlar 2 saat arayla 30 yada 40 cc veriyordum eğer az geliyorsa 50 60 cc ye çıkartabilirsin
Tuubaa53 Defne_cicegim cocuktan cocuga değişiyor canım bizide hipp kabız yaptı cocugum ıkınmaktan perişan oldu bebelac golt aldım kustu aptamill e geçtik şuan bir sıkıntı yaşamadık kilo alımı birazcık geride oldugu için aptamil conformıl kullanıyoruz
Ysm28svs Bebelac gold super 6 aylik kizim iki numaraya gectim dogumdan beri kullaniyorum kilosu cok iyi kabizligida olmadi . Gazda yapmiyo