Zeynep_1 Sağlık ocagnın verdiği vegaferon kan damlasını kullanıyordum. Ama bebeğim aşırı huy degştrdi. Doktorumzda ikisinden birini alın dedi. Kullanan var mı?
Ygzmomss Zeynep_1 ocean microfer buradaki yorumlardan dolayı onu aldım kullanıyoruz biz şimdilik memnunuz 🌸
kutsaltiramisu Kesinlikle Bestiron 🤗 içeriği en temiz oymuş şu an 4 aydır kullanıyoruz kabızlık asla yapmadı bizde ve içeriğinde portakal aroması var çok seviyor.
Mucizemsinsenn kutsaltiramisu bestiron içindrki demir miktarı çok az bebeğime onu kullanıyordum hiç bı işe yaramamış dedi doktor :/ boşa kullandık
kutsaltiramisu Mucizemsinsenn hadi ya demek ki bebeğin demir ihtiyacına göre de değerlendirmek gerek 🤗
Teachermom Zeynep_1 Newvit kullaniyoruz icerisinde demir sülfat, su ve keciboynuzu pekmezi var.Baska hicbir katki maddesi yok.Iceriklerine bakip oyle alin.Çünku temiz icerik diye soylenenlerin icinde bile seker vs var.+2 Degerlikli demiri fazla yani Newvitin.
Nurayf Teachermom Teachermom bizde newvit kullanıyoruz bu sorum olacaktı kızım yarın 9 aylık olacak kaç damla vermeliyim virüsten dolayı kontrole iki aydır gitmiyoruz soramiyorum doktora başladığımızda 7 damlaydi ay arttıkça miktar artmalı mi acaba siz nasıl yapiyorsunuz
Derin17 Zeynep_1 newvit kullanıyoruz keçiboynuzu pekmezli ağır Bi tadı var ama vegafon dan daha iyi tadı
Nurayf Derin17 bizde newvit kullanıyoruz bu sorum olacaktı kızım yarın 9 aylık olacak kaç damla vermeliyim virüsten dolayı kontrole iki aydır gitmiyoruz soramiyorum doktora başladığımızda 7 damlaydi ay arttıkça miktar artmalı mi acaba siz nasıl yapiyorsunuz
Zuhal3659 Derin17 Kabız yaptı mı bebeğiniz de? Sadece anne sütü alıyor ama dünden beri hiç kaka yapmadı
Teachermom Nurayf kilo arttikca miktar artiyor.Biz 9 kiloyuz 9 damla veriyorum.Evde tartiniz ile bebeginiz kiloaunu ogrenip damla sayisini arttirn ben oylw yaptim 8 damla ile basladik
Teachermom Glycn Evet.Birde Newvit +2 degerlikli emilim hizli.Oyle 1 saat 2 saat bebegin ac kalmasina gerek yok 30 dk yetiyo bilginiz olsun😊