Deletedmom310 Kızlar bebeğim üç aylık LCW den alışveriş yapmak istiyorum ama bu ay sağlık ocağina gelmeyin dedi ebe o yüzden boy kilo tam.bilmiyorim bide makinada biraz.cekiyo LCW bin kalıpları nasil ilk defa alicam.ordan kaç ay almaliyim
Merveazra Deletedmom310 kaliplari tam ve bence cekmede yapmiyor. 7 aylik olduk biz 3-6 aylik takimlarda oluyor 6-9da oluyor. Kumaslarida guzel
Yasamasebebim Deletedmom310 benim kızım 5.600 boyu 61 canım 3 - 6 aylık aldım daha bir hafta olmadı kızım da 3 ay 9 günlük
Deletedmom310 Merve bende mi 6 9 alsam acaba hemen küçüksün istemiyorum.ama.cok büyük gelir mi ki 4 ayda kaç kiloydu hatırlıyor musunuz
tellibaykus Bebekten bebeğe değişir kimi bebek kiloludur kimi bebek zayıf yani bebeginizin kilosunu bilmeden beden önermek yanlış olur canım
Deletedmom310 tellibaykus gelişimi biraz önde iki ayda 6100 boyu 61 cm di ama.simdi ne kadsr bilmiyorum hemen küçük gelsin de istemiyorum 6 9 alsam.cok mu büyük olur acaba
Merve Deletedmom310 hep minnak bir kız benim kızım ayına göre kilolu değil normal bir bebekti. Tez küçülmesin istiyorsanız bir tık büyük almanızı öneririm çok çabuk büyüyorlar
Ahsncrpn Deletedmom310 benim kızım 4 aylık 6-9 verdim bi kaç tane baya bi büyük oldu 3-6 verdim sonra 5.5 kilo suan minyon bi kız 👧🏻 senin bebeğin kaç olmustur az çok tahmin edersin
Ahseninannesii @Deletedmom310 her ihtimale karşı bi beden büyük almanı tavsiye ederim mesela lw dan ben kızım 14 aylık ben 18-24 ay olan bedenlerden alıyorum tutam oluyor
Seydameva laleninannesi bence çoğu yere göre çok büyük eğer bebek minyonsa ciddi anlamda büyük oluyor 😊
laleninannesi Seydameva kullandığım diğer markalarda ayı ayına uyuyorsa lcwde hep bir beden büyük kullanıyorum ondan bana kalıpları küçük geliyor tabi dediğiniz gibi her bebekte durum farklı
ayazlianne Deletedmom310 tam kilosuna göre giyiyor oğlum ve çekmedi hiç, ama sizede bağlı ben büyük giydirmiyorum