Mermeral Haticeee zaten azalıyor bazen stresten laf anlamıyorlar ki uzaklar bi de ordan buraya karışıyorlar
Haticeee Mermeral hiç duyma canım boşver ben ilkte dinlediğime çok pişmanım emen çocuğum onlar yüzünden mamaya alışmıştı
Mahinursmr Mermeral insanı zaten eşinin bu tarz tutumları daha çok yoruyor teknoloji çağındayız elimizin altında int keşke int yazıp araştırsa eşiniz Allah sabır versin
Mermeral Deletedmom336 dediğinden dönmüyor üstüne bi de ben suçlu oldum önyargılı neden davranıyormuşum diye.
Simdibennedenburdayim E napayım desene terlemek elimde mi? Varsa bi çözümü söyleyin eleştirmeyin herşeyi de. Ayrıca da ben de yaşadım 13 aylık daha emiyo süt nasıl soğuk sıcak oluyomuş profesör görümce onu da anlatsaymış
Mermeral Simdibennedenburdayim kendi çok bilmiş maşallah hiç toz kondurmaz anneliğine ama bana sıra hep eleştirecek bir şey bulur
Mermeral Mahinursmr onun için kardeşinin dediği internetten daha geçerli Bilgi sonuçta tecrübe konuşuyor 😡
Rzgr Mermeral 14 bucuk aylik oglum var hala emzirirken terliyorum. Ayaklarim vucudum hep buz gibidir. Ama oglumun hic emmeyi birakmaya niyeti yok. Sizde bebegim sütü soguk seviyo diyebilirsiniz😊
Mom62636362 Mermeral diyelim ki öyle oluyor gerçekten, napabilirsin ki yani sen mi özellikle vücudunun ısısını artırıyorsun, kavga edicek ne var bunda Hay Allahım
Olich Mermeral daha neler 🤦🏼♀️ Tabi ki yok öyle bir şey. 2 tane çocuğum var birincide 13 aya kadar emzirdim şimdi ise 1 aylık 18 günlük oğluşumu emziriyorum hatta evde klima da açık mecburen bazen omuzlarım soğuk oluyor … sorun yok hatta bağlantısı bile olamaz böyle bir şeyle.
Yasedem Mermeral yahu süt soğurmu ya süt insanın içinde olan bir şey insanın içi organları soğurmu hiç ya ne cahiller var Allah ım