Tubina Kızlar hamilelikte oluşan göbek çizgisi ne zaman geçiyor? 3 ay oldu hala geçmedi, göbeğimin içide siyah duruyor hala 🧐
AryaBorte1 Tubina benim kırk günlükken geçmişti şöyle ki; sıcak banyo yaptım ölü deriler kabardı sonra keseledim bayağı,çıktılar. Roman göbeği gibi duruyordu bakmak istemiyordum çıkana kadar 😂
Sedaozkul_52 Tubina Kız ne 3 ayı 13 ay oldu hala geçmedi 😊 aslında çatlamamıştı doğuma 1 hafta kala çatladı
Tubina Snd34 çatlaklar zor düzeliyorda göbek çizgisi herkes geçer diyor ama kaldı sanki geçmek bilmiyor 😒
Badeask Kızım 15 aylık benim ki geçti ama tam olarak ne zaman geçti hatırlamıyorum ama illa ki geçiyor😌
Tubina AryaBorte1 aynen göbeğim eskiye oranla zaten siyahlaştı bi de çizgi var boydan boya 😣 ama keseyi denememiştim bi deniyim bakalım geçecek mi
Minik_mucizem_ AryaBorte1 kiz aynen benimki suan oyle ama bildigin siyah yani cok sicsk suyla yapiyorum banyo ama yine de kalkmiyor aciyor sezeryan oldugum icin 37 gun oldu
SukranUras Tubina yani herkesin vücudu farklı tabi ama bende çizgi tamamen geçti o mor mor olan çatlaklar inceldi ve rengi ten rengimle aynı oldu yine de çatlak olduğu belli tabi ama erken dönemde bazı kremler jeller vs kullananlar normale döndüğünü söylüyolar bilemedim
SukranUras Tubina başta da dedim ya bebişler 1 yaşını bulmadan geçmiş okur zaten zamanla azaldığı için gözün de alışıyo ne ara geçti farketmiyosun bile
Thesra Tubina ayda geçer en fazla 8 ay sürer 1 seneye tamamen kaybolmuş olur.Her banyo yaptığınız da orayı güzelce keseleyin çıktığını görüceksiniz
Pinque Tubina benim de üç buçuk ay oldu göbeğimşn üstü baya azaldı ama göbeğim ve altındaki çizgi hala duruyor
AryaBorte1 Minik_mucizem_ işte ben de 40 günü beklemiştim acısı geçmişti bayağı bir keseledim yarım saat duşta durmuştum ama iyice kalksın ölü deriler diye. Benım de dediğin gibiydi hem kapkara çizgi olmuştu hem de göbeğim kararmıştı 😄 geçti hiçbiri kalmadı o günden sonra birkaç kere daha duş alınca. Üzülme yani geçmeyecek Birşey değil 😀