Edamom mochi pompa al bir göğsünü emzirirken diğerini sağ 10 cc bile olsa buzluğa at. Gece gündüz sürekli bunu yapın. Mama vermeye devam edin. Sonra buzluğunuzda yeterince süt olduğunda mama yerine sütlerinizi verin. Mesela günlük kaç cc mama içiyorsa bebeğiniz diyelimki 90 cc içiyor. 3-4 günlük sütünüz yani 270-360cc süt hazır olduğunda mamayı bırakın. Ve hep mochi ile sağmaya devam edin. Ne kadar çıkarsa çıksın üzülmek yok hemen buzluğa atıyoruz. Zamanla sağarak süt artacak. Bebek uykuluyken sürekli emzirin. Bebek istemeyene dek emzirilmesi lazım. Lactocol diye damla var onu alın. Baya güzel süt arttırıyor. Her duştan sonra el ile sağım yapın süt kanallarınızı açın. Günlük 4 litre su için. Protein ağırlıklı beslenin. Fazla yorulup terlemeyin. Ve güzel dinlenin. Başkada süt arttıran bişey yok. Boşuna yiyip kilo almayın. Ben instada cunkuannelik diye sayfanın sahibiyle konuşmuştum bana o yazmıştı bunları uyguladım gerçekten sonuç aldım. Mama vermiyorum artık. Hatta damlayı alırken tereddüt ettim bestlak galactago gibi olcak diye ama olmadı işe yaradı.