Edamom Esmakrpnar eşim yok yanımda malesef pandemiden dolayı askeriye de kalıyor 🙂 bol bol yiyorum aynen 😁
Esmakrpnar Edamom tm iste ne guzel rahatsiz olucak diye endiselenmezsin bide viran once kavusursunuz insallah💕
Edamom Ndnz maden suyunu ilk fefa duydum merak ettim icicem zararı olurmu acaba emzirmede diye tedirgin oluyordum
Ndnz Ndnz bende gaz yapar diye hic icmiyordum. Bilmiyordum da. Sutum azalacak gibi oldu biraz o zaman saracoglundan dinlemistim. Simdu iciyorum. Bi sıkıntı da yapmadi bebege cok sukur
minnosvetontis Edamom valla bir kac gundur mamaya agirlik vermistim doymuyordu sutumle hala daha doyup doymadi belli degil ama goguslerimde baya bir bosalmisti eski bekar halindeki gibi oyle anlatiyim en iyisi buugun biraz dolu geldi ins bende artirmak istiyorum 5 ayligiz bizde kendiside 4. Ay ataginda baya memeden uzaklamk istedi ite kaka buralara geldik bakalim bende azaltmak istiyorum mamayi 🙋🏻♀️ sutumun eski ilk zmanki gibi cogalcagini beklemiyorum imkansiz bence ama gun icinde 2 3 kere emse kafi hatta gunduz de degil suanlik gece.. eskiden gece alirdi doyardi bu ara gece de dha sık acikmaya basldi mama veriyorum ☹☹
Nrs Basak08_ maydonaz sütü kesiyor diye biliyorum doktor maydonaz nane sütü kesiyo demişti ama siZde nasıl yararı olduki
Basak08_ Nrs valla ben bi ayrım yapmadan tüm yesilliklerden yedim taze nanede yedim maydonzda😄Kesilmedi artarak devam etti hatta
AdaE1905 Hurma,incir bolca kayısı suyu bide önune ne gelirse ye cekinme kimyon cayi iç rezene yap iç o gaz yapar bu gaz yapar derken insan bose yiyemiyor