Cansuaysima [bilinmeyen] bebeğin sevmediği bir yemeği 20 gün kuralı işe ona unutturun şöyle oluyor mesela yoğurdu 20 gün vermeyin hatta göstermeyin bile ama 20 gün şart sonra vermeyi demeyin mutlaka sevecektir başarılı olan çok kişi bu şekilde
Thesra [bilinmeyen] Ohh demekki bana haber vermeni bekliyordu 😅 afiyet olsun canım nice bol kaseli yoğurtlara inşallah🤗🤗🤗
Thesra [bilinmeyen] Evet hatırlıyorum canım 🤭🤭 bazen böylesi denk geliyor işte bunların huylarıda değişik 😌😌
Gurbettebianne [bilinmeyen] ayy hadi gözünüz aydın canım 🤩 ya ilk başta bizde yememiştik ben cicibebe koydum veya biraz şeker attım öyle alıştı bir kaç gün öyle Verdim sonra normale bindi Zaten 🙏 Muzlu seviyorlar canım bi dene istersen
Sabriyeillke [bilinmeyen] yogurda bal pekmez koyabilirsin tadlandirsin diye ayran seklinde muhalemi yapiyorsun ya icine kat biraz bklm ne yapcak biz daha baslamadik ama benim kuzenimde oyle olmustu teyzem surekli biseyle karistiriyodu oyle yediriyordu istersenjz deneyin
Icot [bilinmeyen] benim kızım da yoğurt delisi :) direkt severek yedi hatta bir ara diş döneminde normal yemeği bıraktı sırf yoğurt yedi. Bir de sanki biraz geç başlamışsınız yoğurda ?
Zeykemk26 [bilinmeyen] bebegım 4 aylık bugun azcık verdim yedi🤣 sevmıyorsa zorlama annesi benımkıde öğürür gibi yaptı
Firdevs [bilinmeyen] ah kıyamam canım ya geçmesine çok sevindim Rabbim başka hastalık vermesin sağlıkla büyüt bebişini 🙏