Balloglumm myloves23 bende duydum 27 mayıs gibi normallesme bekleniyor diye ama hayırlısı inşallah bitse de herkez rahat etse
mrvcr myloves23 bütün yasaklar kalkacak diye duydum ben de. kalkmasa ne olacak ki? herkes sokakta. bi biz evdeyiz. 3 gündür vaka sayıları yine yüksek yüksek gelmeye başladı. Allah sonumuzu hayır etsin 🙏
myloves23 Papatyaseverr valla hangi birine inanacağımızı şaşırdık canım yaa. Bakalım pazartesi belli olur herşey
Deletedmom388 mrvcr Bizim sokakta zaten sokağa çıkma yasağı çocuklara yasak yaşlılara yasak yok ki sanırım torpil geçmişler herkes dışarda😄şaka bir yana herkes umursamaz ben anlamadım gitti.Polis gelip dağıtıyor 5dk sonra herkes dışarda özellikle çocuklar toplaşıp oyunlar oynuyorlar Allah akıl fikir versin bunlara…
Merve1705 myloves23 27 Mayıs için tüm yasaklar kalkıyor. Çocuklar ve yaşlılar deniliyor bayram sonrası için. bakalım ne kadar doğru
kyrm Merve1705 Allahım dogru olsun artık evıme gıtmek istıyorum 21aylık oğlum war otobuse ızın vermıyolar sahsı aracla gıdemıyorum oyle bı ımkanım yok kalakaldım 4aydır memlekette evim mahvoldu erzaklarım hep böceklenmıştır ben o ewı nasıl temızlerım cocukla bı basıma böceklerden nasıl kurtulurum ıyce mahvolmadan bı gıdebılsem artık 😭😭
Hunili Thanim herkes birbirine akın eder özellikle bu yasağı bahane edip gidip gelmeyi kesenler varya yandı onlar. Misal ben 🙋🏼♀️ Eşimin ailesini nasıl uzak tutarım diye düşünüyorum.
Merve1705 kyrm Allah yardımcın olsun ya inşallah düşündüğün gibi olmamıştır 😔 eşin tardım eder mi temizliğe
Tuana4747 kyrm giriş çıkışlar hemen kapatılmadi önce kısıtlandı sonra kapatıldı keşke o zaman donseydin canım akıl vermek gibi olmasında
Cigdemm61 myloves23 valla yasak devam etse ’ne herkes yasak yokmuş gibi davraniyo zaten 7 den 70 bi umursamazlik almış milleti
Tuana4747 Cigdemm61 keşke virüs ülkeye girer girmez gelseydi tüm bu önlemler bu kadar yayilmasaydi da iş işten geçti ışık ekonomi kısmı var artık uzatmazlar yasakları
Yesidil Benim eşim öğretmen de mebden yazı gelmiş sanırım okuldan haber verdiler 1 haziranda 4,8,12 ve mezunlar okula başlayacakmış. Ara sınıflar gitmeyecekmiş. O yüzden normalleşme de başlar heralde
mrvcr Yesidil ya ne gerek var ki çocukları okula göndermeye şimdi. hadi 8-12 neyse de 4. sınıf çocuğuna nasıl anlatacaksın sosyal mesafeyi, her dakika el yıkamayı falan 😔
Tulker_erm_34 myloves23 myloves23 Yasaklar kalksa ne olur virüs tam anlamıyla yok olmadı daha dün annemlerin komşusunu ve çocuklarını götürmüşler baba berbermiş müsterilerden bulaşmış ondan da evdeki iki çocuğa daha duymadığımız bilmediğimiz çok var içiniz rahat yasaklar kalktı deyip çoluk çocuk dışarı çıkıp rahat edebilecekmisiniz?