Bubbles Dikkat et canım sarılık olabilir bebeğin sarılık uyku yaparmış bebeklerde benim kızım da vardı çok zor uyanırdı çimdiklerdim Sırf uyansın diye
Nurbeyaz Eslemidilinannesi canım emzirme danışmanına git onlarin ugrasmasiyla kızım. Tuttu . Oncelikle aç kalmasın mama ver kaşıkla çenesi kuvvetlensin sonra hemen memeye al ağzına ver yarı mama verince yarı memeye al biz şekerli su da sürmüştük meme ucuna hemen tuttu 5. Gün tutmuştu
Gamzedemirtas Nurbeyaz canım 2 3 kere gittim emzirme danışmanına tutmadı oğlum memeyi. Orda tutuyor ben eve gelince hiç tutturamıyorum. Senin kaç seansta tuttu
Demlidem Eslemidilinannesi ben de 1 aya yakın aynı sorunu yaşadım eczaneden aldığım aventin göğüs ucu aparatıyla alıştı tavsiye edene hep teşekkür ettim☺️O aparatla emzirmekte ayrı bir işkence kayıyor çünkü ama pes etmeyin mutlaka alıyorlar o dönemde de sağarak arada mamayla destekledim
_elsm_ 55eren55 bundan sonra hergün veririm biraz önce acilden geldik yavrumun her yeri gaz dolmuş saatlerce ondan ağlıyormuş 😭
55eren55 _elsm_ geçmiş olsun canım bebeğini sıcak tut gazını rahat çıkarması için ilk aylar çok önemli