Prensesannesi_ Bayanlar yarın kızımın ihtiyaçları için ebebeğe gideceğim ama bebeğimle girebilirmiyim bilmiyorum bilgisi olan varmı ?
espalp Prensesannesi_ açıldığı gün biz girdik. Oğlum eşimim kucağındaydı. Hiçbir yere değmedi zaten kalabalık falan da yoktu. Almayız demediler
Prensesannesi_ espalp ben bugün gittim kapıda uyarı vardı 20 yaş altı 65 yaş üstü giremez diye ben bebeğimi götürmemiştim ama girenler vardı evet bende gördüm hem uyarı asıyorlar hemde bişey demiyorlar
espalp Prensesannesi_ biz gittiğimizde uyarı bile yoktu valla. Annemden dönüyorduk açılmasını dört gözle bekliyordum😂 çıtçıtlı almam lazımdı bi anlık kararla gittik🤣
Prensesannesi_ Deletedmom348 ben bebeğimi götürmedim zaten canım ams herkes girdi çocuğuyla bebeğiyle hiçbişey demediler
Prensesannesi_ espalp uyarı olsada değişen bişey olmuyor giriyorlar zaten canım ama sürekli dezenfekte ediliyormuş bu güzel bişey 🙏
Deletedmom348 Prensesannesi_ Aaaa benim arkadaşıma izin vermemişlerdi valla canım. O yüzden bende bebek götürmedim zaten çıkarmıyorum bizde mecburen gittik. Acil bişeyler almamız lazımdı. Aslında sağlık açısından iyiydi neden almışlarki ya
Bhilalay Internetten de sipariş verebilirsiniz. Aynı gün hemen kargoya teslim ediyorlar. Çok çabuk bi şekilde geliyor.
Prensesannesi_ Bhilalay internetten şipariş vermiştim 5 günde zor geldi bu sefer gidip kendim almak istedim PTT kargo olunca çok beklettiler şubede telefonada cevap vermediler memnun kalmadım açıkcası
Deletedmom423 Prensesannesi_ bebekle almıyorlar canim ben bu cuma gittim kızım babasıyla arabada bekledi
Deletedmom423 Prensesannesi_ demmekki fark ediyor mağazadan mağazaya bizim kapıda ateşimizi falanda ölçtüler öyle aldılar içeri