Bugraanne Hatice3424 ne kadar vermeyi düşünürseniz o kadar.elimden çıkarmaya çalışıyorum kargo alıcıya ait olmak üzere
ilknurgoksu Hamak ne kadar ve ürün kolaydaysa internetten değilde elinizdeki ürünün fotoğrafını atar mısınız
Bugraanne ilknurgoksu hamak kurulu değil kullanılmış da değil.denedim ama sevmedi benim oğlum yatmadı
Ceydakoruc Bugraanne hamak ne kadar acaba eğer uygun derseniz almak istiyorum öbür postunuzada yazmıştım ama karışıklık oldu
Ceydakoruc Bugraanne civilde falan sıfırı 180 tl ama yani şimdi satıcı siz olunca bişey diyemiyorum🤷🏻♀️ orta da buluşsak siz birşey söyleseniz
Bugraanne Ceydakoruc ortada buluşacaksak 90 olsun diyelim mi ikinci el nihayetinde her ne kadar kullanmasam da yarıya düşmüş olur fiyatı 😊
Bugraanne Ceydakoruc bi de kargo ücreti var size ait olur o da.nerde oturuyorsunuz bilmiyorum Trabzondan yollayacağım
Ceydakoruc Bugraanne olur tamam kargo heralde çokda fazla tutmaz ama önemli değil başka hangi ürünler var acaba elinizde bide hamak ne renk
Bugraanne Ceydakoruc hamak açık mavi rengi bunun.elimde kanguru bi de taşıma ana kucağı var düşünürseniz
Ceydakoruc Bugraanne ikiside var bende malesef bebeğimde kız ama olsun buz mavisini seviyoruz😍 nasıl yapabiliriz peki kargoyu ödemeyi falan
Bugraanne Ceydakoruc ürünü alın beğenirseniz yollarsınız haberleşiriz.adres bilginiz için instagram var mı