Alinaninannesi Tecrübeli anneler bebeğim 3 buçuk aylık bugün 3 bezdir yeşil kaka yapıyor . Onun dışında her hangi bi sorunumuz yok neden olabilir ??
Sinif177 Alinaninannesi rota aşısı vuruldunuz mu? Alerjik olabilir. Süt alerjisi belirtilerine bakabilirsin.
Mom0870 Alinaninannesi adone virüs demişti bize doktor ama rota kiti diye bir şeyle test yapmıştı. 10 güne geçer dedi bol emzirdim su kaybı olmasın diye. Ama sormakta fayda var bir doktorunuza
Pinque Alinaninannesi benimki de üç buçuk aylık sarı kaka çok nadirdir hep yeşil kaka yapar, doktorumuz çok emdiğinden dedi, ama yine de doktorunuza sorun inşallah bişeyciği yoktur kızucuğun
aybukemom Alinaninannesi sadece anne sütü alan bebekelrde bazen ön sütü fazla alınca yeşilimsü kaka olabiliyor huzursuzluğu başka bir rahatsızlığı yoksa endişe edilecek bir durum değil
Alparslann aybukemom benimde bebeğim 2 gündür yeşil sulumsu kaka yapıyor kokusuda çok kotu yani normalden fazla kokuyor iğrenç bi koku normal kaka kokusu gibi değil mama ile besleniyor onun dışında bir huzursuzluğu yok neyden olduğunu çözemedim
Alinaninannesi Pinque büyükler genelde üşütmüştür diyor ama ben de nerde okuduysam hep ön sütü fazla emdiğinden ya da süt fazla geldiği için yazıyor
Pinque Alinaninannesi büyüklerin her dediği doğru olsa ohoooo :)) bakmayın siz bebişiniz kaç kilo sorması ayıp kilosundan da belli olur sanırım fazla sütten olup olmadığı
Alinaninannesi Pinque kilosu 5200 dü en son aslında neredeyse zayıf bi Bebek hep sınırda kilo aldı ama arada çok nadir köpüklü şekilde yeşil kaka yapıyor bugün 3 bezdir olunca bi merak ettim
Dila-mom Alinaninannesi inşallah öyledir canim ama bizimkiler yeşil kaka yaparsa kulak ağrısından demisti
Alinaninannesi Pinque evet atak dönemindeyiz galiba kendisi çok sık emmek istiyor daha kısa süreli emiyor ama bi de biogai kullanıyordum baktım sürekli emerken karnı guruldayınca memeyi çekiştirip bırakmaya başladı onu vermiyorum iki gündür daha çok emmeye başladı