Alyase Süt arttırmak için nasıl sağım yapılmalı ? Çok tecrübesizim ve manuel pompa kullanıyorum çok işe yaramıyor gibi ☹️☹️
Nurmry Alyase bazen bendede oluyor süt artıracak şeyleri yemeye devam ediyorum bol bolda emziriyorum 4-5 gün sürüyo bu sütümün azalması snea düZeliyo
Zeyno111 Alyase İnciri gece yatmadan 1 bardak sütle kaynatın 2-3 incir olabilir yanında yulafta yine sütle pişirip bir kaç kuru dut da ekleyebilirsiniz onları yiyin sütünü için. Kırmızı yulaflı meyveler de nesfitin çok iyi geliyor sanki üzerine bunların tarçında serpebilirsiniz
Alyase Ikranurum20 tahin helvası kaç kutu bitirdim İnan hatırlamıyorum kuzum .. bugün sütümde bi azalma var sanki .. rezene çayı Bulgurlu şeyler de tüketiyorum çok su da içiyorum neden böyle anlamadım 😕
Mihrican_21_ Nurmry zaten normal olan bu ne içersen ne yersen ye bir haftadan sonra etki etmiyor dönüşümlü olursa güzel sonuç olur
Ayazbilge Alyase İbrahim saraçoğlu öneriyor arastırdum baya ben. Sana atayım tarifihttps://www.profsaracoglu.com/anne-sutunu-artirici-bitkisel-kurler burdan yardımcı olayım size.
Duygusm Alyase Bana emzirme hemşiresi tatlı ve hamur işi yasak, sütle ilgisi yok dedi. Bol sıvı tüketimi, yeterli uyku, düzenli duş, kaliteli beslenme ve en önemlisi huzur 🙏🏻 Bir de sık sık emzirme 🤱
Alyase Duygusm ben sık sık emzirince sütüm bitiyor sanıyorum 😔 çok tecrübesizim bol su tüketiyorum gün içinde uyumasam da dinleniyorum çok teşekkür ederim canım benim
Eyllmom Alyase bebeğiniz yanınızdaysa kesınlıkle tavsıye etmıyolar sağım yağmayı ki bende yapmış biri olarak pişmanım çünkü memede öyle bır üretim var ki yemin ederim bebek bezlerını kesıp göğüsüme koymaya baslamıstım durdural bılmıyordu ve tazyik oluştu bebegım emmek isterken sürekli boğazına kacıyor agzından meneyı cıkarsa üstümüz basımız süt içinde kalıyor inanın buda meme reddı sebebı bol su duş iyi beslenme ve tabıkı rahat kafa önerım 🤗 bırde gunduzlerı 1,5 saat gecelerı 2 saat gecmeden emzırme 👍🏻Bırde gereksız sagım fazla ön süt demek ön süt kilo aldırmaz cok içilmesı gaz yapar bebek ön sütü alıp doyar ve ne kılo alır nede gazı durmak bilir
minikfare Eyllmom merhaba benim bebeğim de memeyi tutmuyor sağıp veriyorum.her bir memeyi kaç dk sağmak gerekiyor?ve kaç saate bir sağmak gerekiyor ? Bebeğim yoğunbakımdan yeni çıktı memeyi tutmuyor her gün tutturmayı demiyorum ama malesef emmiyor zaten emme refleksi de çok zayıf.hem sütümü arttırmak hem de bebeğime yaraması için ne yapmak gerekiyor?