PoyrazinannesiEbru Htc1234 valla az bile demişsin o kaynanaya. Gaz yapmasını geçtim asidi yakmıştır midesini. Ne olursa olsun bebeğinle kayınvalideni başbaşa bırakmaaa..
Htc1234 PoyrazinannesiEbru yok aman öyle bir hataya tekrar düşemem ishal oldu çoçuğumun kakası su gibiydi inşallah başka bi dert olmaz.
Mervesare Htc1234 bütün herşey elimizin altında bazen yardımcı olmaya çalışıyorlar ama hiç olmasalar daha iyi
Htc1234 MTkutay ettim verme dedim elini çektim eşimde sesi verme siye ama o verdi yine ben tekrar verme diye çektim elini öylelikle vermedi artık
Htc1234 Mtg yok aman Allahtan çalışıyor akşam geliyor çoçuğum ishal olmuş su gibi hemşiremize sordum çağalırsa gidin hastane ye dedi artık birdahaki akşamları meyve koymayacağım artık
Asrinbaby Htc1234 bizim doktorumuz 1 yaşına kadar mandalin portakal verme dedi direkt pişik yapiyo benim oğlum 4 aylık bi kez tattirdim anında pişik oldu doktor kızdı🙈 artik tattirmiuorum hicbisey
Miranur habibe_omerasaf onun bir aylık bebegi o mandalina yüzünden hastalabilir bi anne cocugu için endişelenir karsısında kim olursa olsun kızma hakkı var sinirle söylenirde bence isterse kendi annesi olsun
habibe_omerasaf Miranur hanımefendi ben mandalina konusunda değilim haklıdır haksızdır her hangi bir yorum yapmadım konu cok cok farklı. İyce okuyup sora yazın lütfen ☝️
taninmayananne Htc1234 aman be canım hepsi aynılar bizimkide emziği pekmeze batırıyor ya bırak bakma sana bak diyen de yok sustur diyende. Deli oluyorum ordan gelince çocuğun ağzı yüzü hep şire oluyor 😡😡😡😡
Htc1234 İnşallah kimse beni pohpohlamak zorunda değil tabiki herkes kendince haklı ben sadece içimden geçeni söylemek istedim pişman mıyım hayır lohusalım döneminde çektiğim sorunlar da üzerine gelince son damlasını kızıma yaptığı hatadan sonra doldu taştı herkes bir olamaz kimsenin kaynanası da benim kaynanam gibi olana bilir olmayada bilir bir anlık sinirle söyledim nerden biliyorsunuz benim cicili bicili anne anne arkasında dolanan bir gelin olduğumu nerden biliyorsunuz ona da söylemediğimi takıldığınız konu farklı ben kızıma yapılan olayı anlattım konu kaynana değildi bir sorun olur mu açısından sordum ama siz olan olaya saydığım laflara takıldınız. (Kızımın yüzünde alerjik çıkabileceğini söyleyenler olmuştu sağolsunlar anlatmak istediğimi anlayanlar o şekilde oldu alnında başladıi Ayriyeten kızım da mandalina dan sonra sulu kaka yapmaya başladı bu güne kadar hiç görmemiştim merkezde olmadığım için sorunlardan kaynaklı hastane ye gidemedim sağlık ocağına gittim doktorum kakasının bezini 10 u geçerse doktora götürmem gerektiği söyledi inşallah yarına kadar hepsi geçer.) yaptığı cahillikle gelde bu laflari sayma kızıma yaptığı bu şeyden dolayı.
Htc1234 kimse beni pohpohlamak zorunda değil tabiki herkes kendince haklı ben sadece içimden geçeni söylemek istedim pişman mıyım hayır lohusalım döneminde çektiğim sorunlar da üzerine gelince son damlasını kızıma yaptığı hatadan sonra doldu taştı herkes bir olamaz kimsenin kaynanası da benim kaynanam gibi olana bilir olmayada bilir bir anlık sinirle söyledim nerden biliyorsunuz benim cicili bicili anne anne arkasında dolanan bir gelin olduğumu nerden biliyorsunuz ona da söylemediğimi takıldığınız konu farklı ben kızıma yapılan olayı anlattım konu kaynana değildi bir sorun olur mu açısından sordum ama siz olan olaya saydığım laflara takıldınız. (Kızımın yüzünde alerjik çıkabileceğini söyleyenler olmuştu sağolsunlar anlatmak istediğimi anlayanlar o şekilde oldu alnında başladıi Ayriyeten kızım da mandalina dan sonra sulu kaka yapmaya başladı bu güne kadar hiç görmemiştim merkezde olmadığım için sorunlardan kaynaklı hastane ye gidemedim sağlık ocağına gittim doktorum kakasının bezini 10 u geçerse doktora götürmem gerektiği söyledi inşallah yarına kadar hepsi geçer.) yaptığı cahillikle gelde bu laflari sayma kızıma yaptığı bu şeyden dolayı.
Zahidemm 1mom1baby canım eminim bir damla içmiştir o bebek . bide eğer alerjen bi durum varsa öğrenilmiş olmazmi sonuçta o çocuk birgün yiyecek mandalina;)