Rozerin-Alin Olimbera evet bende 1 ay 15günlük kızım için 2ilacıda kullanıyorum 😔postunuz denk geldi ☺️
TalentedMom Olimbera ben biogalanın hiç faydasını görmedim o yüzden bıraktım SAN simplexi de aynı saatlerde veremedim ama iyi geldi 8 damla olarak günde 3 kere verdim 3ayumız bitti artık eskisi gibi ga sancımız olmuyo
Olimbera TalentedMom bu sancıların en iyi ilacı zaman sanırım yine de rahatlasın diye gaz damlaları kullanıyoruz işte
TalentedMom Olimbera 3 Aydan sonra geçiyor ben bıraktım emdikten sonra Gazi yine oluyor ama eskisi gibi olmuyor rahatlarsın
Olimbera TalentedMom sürekli gün içerisinde ıkınıyormuydu bebeğiniz benimki hep öyle normal mi ki bu durum uykusunda bile kıvranıyor sesler çıkarıyor
TalentedMom Olimbera ilk 3 ay bizim de öyleydi bu durum azaldı kakaısnı artık 2 3 günde bir yapıyor sizinki kaç aylık ?
Olimbera TalentedMom bir aylık henüz ama ıkınıp durunca bende kakasını yaptı sanıyorum bezine bakıyorum leke gibi az az var hep ben uyarınca poposunu kakasını tam anlamıyla yapabiliyor bu durum normal mi ki gaz böyle birşeye neden olur mu
TalentedMom Olimbera normal canım biizim de öyle oluyordu çok çektik gaz sancısından 3 Aydan sonra rahatlarsın
Olimbera TalentedMom biogaia sanırım buzdolabında saklanmalıymış ama ben hepsini oda ısısında sakladım ve bir aydır da biogaia kullanıyordum çocuğa bozuk ilaç mı verdim sabahtan beri canım ona sıkıldı dolaptan çıkarıp direk çocuğa ilaç verilir mi ki 😭
Olimbera TalentedMom ben buzdolabına koymadım annem soğuk ilaç çocuğa verilmez demişti bir aydır öyle veriyorum bozuk ilacı mı verdim çocuğa ya birşey olmuşmudur 😭😭😭