Buketvebade Müzikli olanlar çok pahalı alma imkanım yok bazı anneler alıyor ama bebişler bazen sevmiyor ya satan olursa bakmak isterim 😁💗
Kaderyas032717 Buketvebade ay bende durim burda ben de almayı düşünüyorum ama ya sevmezse verdiğim onca para boşa gidicek 🤷🏼♀️
NurAyk Buketvebade canım bana hediye gelmişti kutusunda duruyor beşikde vardı kullanmadık. Bakmak istersen https://m.n11.com/projektorlu-isikli-muzikli-donence-P237839121 🤗
Esrelf Buketvebade 🖐🏻🖐🏻 Fisher price ın mutlu düşleri var. En son 120 olur. Toplam 2 ay kadar ancak kullanmışızdır. Kızım pek sevmedi.
Yabrukus Buketvebade dönence almanızı tavsiye etmem sürekli devirdaim yapan oyuncakların bu tarz ışıklı müzikli hareketli şeylerin otizmi tetiklediğini okumuştum
Zeynepkalem Buketvebade kusura bakmayın ben dönence almadım boyle beşik gıbı sallananlardan aldım onlardan bahsettıgını sandım ilk başta o yüzden yazdım ewt 1000 tl ye aldım
NurAyk Buketvebade Markası plane fairyland dönence canım. gece lambası dönence ve projektör olarak kullanılıyor pilli.
BurcinBeyhan Bende var ilginiz olcak olursauzaltan Kumandalı ninnili ve dualı, ışıklı Aldık ama beşiğinde yatmadığı İçin kullanamıyoruz yarın bilgi verebilirim :)
NurAyk RavzaSare canım hediye gelmişti kutusuyla duruyor hiç kullanılmadı desem yeridir beşikte var çünkü. Markası plane fairyland dönence. Gece lambası dönence ve projektör şeklinde kullanılıyor netten bakabilirsin
BurcinBeyhan Buketvebade daha yeni görüyorum bebekten dolayı ilgilenemedim.. :( ilgileniyormusumuz daha?
Durucan Ben satıyorum bir sitede playgro portatif dönence diye geçiyor internette arı balık gibi oyuncaklı olan bakarbilirsiniz