Pamugunannesii Meraba kızlar oğlum 8 ay 25 günlük ama hala emekleme gibi bi çabamız yok kendini çeviremiyor yere koyuyorum bunda da al diye bağırıyor sizde de aranızda böyle olan var mı🙄
FnurGokcan Pamugunannesii 8 ay 24 günlük oğlum evde bir komando var ama genelde geri geri sürünen komando,daha emekleyemiyor😂
Deletedmom388 Pamugunannesii Kızım da emeklemiyor 8ay 19günlük sürünüyor😄 yeğenim emeklemeden yürüdü o yüzden sorun etmiyorum belki direk yürür bizimkiler de🌸
Makarna_kulak Pamugunannesii emekler canım daha 9 aylık olduğu gün emekledi 1 haftadır emekliyor sende yanında emekle onunla 😂 belki ise yarar ben öyle yaptim
nezahatberilsu Bizim ki öne değil ama geri geri heryer sürüne sürüne dönüyor gidiyor biraz karsısına oyuncak koyun belki gelir dikkatini cekmesi gerek
Pamugunannesii nezahatberilsu koyuyorum oyuncak biborununu falan ama bana mısın demiyor biraz kalkıyor baktı olmuyor yatıp onlara bakıyor 😊
laura_ Benim kızım 9 ay 10 günlük emrklemiyor sevmiyor yüz üstü durmayı zorlmaıyorum direk kalkıp yürüsün ayı gelince
FnurGokcan Deletedmom818 çok tatlılar ama maşallah😂 oğlumu koltukların altından topluyorum sürekli, açı ayarlaması yapıp hep aynı yerde sabitleniyor😂
FnurGokcan Deletedmom818 birgün çaktırmadan izledim, arkasına ara ara bakıp öyle gidiyordu baya baya ayarlama yapıyor yani😂
Tugramm 8 ay 23 gunluk sıyartmayı gectim wllerini bırakıp tek basina ayakta dengede durmaya calısıyor her cocuk farkli
Cihangiraylin Pamugunannesii yanlız değilsin. Asla oyuncağına düşecek korkusuyla bile eğilip almıyor. Yüzüstü koyuyorum yaygarayı basıyor. İşine gelmezse otururken bile kendini arkaya atıyor. Burda okuyorum tay tay etti kalktı vs. Acaba ne zaman😅
Pamugunannesii Cihangiraylin sevindim yalnız olmadığıma 😊 girmek istiyor ama hareket etmiyor o yüzden sürekli üzerimde olmak istiyor ayakta durmak istiyor
Cihangiraylin Pamugunannesii kan değeri falan diyorlar düşük olunca bazı şeyler geç oluyormuş doğruluğu var mı ki bilemedim
Makarna_kulak Pamugunannesii geri geri gidiyordu emekleme pozisyonuna gelip ilerlemiyordu bi kaç kez yanında emekledim belki görür anlar diye 😁 hemde oyun oluyor işte 😍