eSved Kızlar ya siz bebislerin kıyafetlerini nasıl yıkıyor sunuz yani tek bebeğin kıyafetleri ni mi atıyorsunuz yoksa kendinizinkinden de karistiriyor musunuz 🙄 Mesela açık renkler daha cok oluyor ama koyu renk bi iki tane oluyo mesela makine dolacak kadar birikmiyor ki,🤷
Deletedmom245 eSved bebeğimin çamaşırlarını ayrı yıkıyorum, genelde beyaz olanlarla beraber atıyorum renk verecek olduğunu düşündüklerimi ayırıp atıyorum, onları sonrasında koyu renklerle falan yıkıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım☺️
Gamze_Defne eSved Kızımın kıyafetlerini ayrı yıkıyorum,asla karıştırmıyorum.Beyazları ayrı renklileri ayrı bu yüzden de hiç problem olmadı.🌺
Defneligunlerrr eSved ben bizimkinden ayrı yıkıyorum dikkat et arkadaşımın bebeğinin vücudu kabardı oda birlikte yıkıyordu doktor ayrı yıka demiş. Ayrı yıkayınca düzeldi. Ben koyu açık renkli hepsini bir atıyorum hiç renk karışmadı şimdiye kadar. Bebeklerin kıyafetleri genelde Boyasız olduğundan çok renk vermiyor bence.
AsyaDuaOz @eSved Kesinlikle ayrı yıkıyorum. Renk verecek kıyafetleri için marketten renk dengeleyiciler var karışmasını önlüyor alabilirsin canım
Deletedmom245 eSved bizimkilerle karıştırmıyorum bir kere bir badisi karışmış ondan sonra alerji oldu bizim deterjanımızdan dolayı onunkileri ayrı yıkıyorum
Gamze_Defne eSved Birikmese de ayrı yıkıyorum koyu renkleri de.Hatta kısa program ile yıkıyorum yine de ayrı yıkıyorum sonuçta bizim kıyafetlerimizle yıkanmamalı diye düşünüyorum her ne olursa olsun.
gvnkbr Ben ayrı yıkıyorum kısa program en kötü kizimkileri zaten genelde onun önlük ve zıbın oluyo yikadigim. Bizimkilerle atmiyorum kesinlikle olmaz yani çorap iç çamaşır filan mantar vardır mikrop vardır Allah korusun 🚨
Naz_N eSved Ayrı yıkıyorum, ben neredeyse hep koyu kıyafet giydiriyorum diyebilirim, açık renklerle karışık atıyorum bir sorun olmuyor🐣
eSved Ikrazumra19 ya masallah en son nasj olacak falan diye düşünüyor dun nasi oldi zor oldu mu pandemi de minnos ya mis gibi kokuyo dur simdi benim yerime kokla miss
Ikrazumra19 eSved zor soyke oldu esim ve annem kizima bakti ben kardeşimle gittin doguma kizimi geride birakmak cok zor oldu ama gecti cok sukur koklarim😊
Kahvegerek eSved oğlumun beyazlarını ayrı renkli ve siyahlarını birlikte yıkıyorum gün içinde çok çamaşır çıkıyor zaten iki günde bir makina çalıştırıyorum. Hiç bizimkiyle atmam zaten 9kg makinayı dolduruyor
hayalperestbirealist eSved ayrı yıkıyorum hepsini birlikte atıp 60 derecede yıkıyorum renk sorunu yaşamadım hiç.
VERA19 eSved Ayrı yıkıyorum kızımın kıyafetlerini,30 derece de renkliler beyazlar bir yıkıyorum,hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.Çok koyu,renk vereceğini düşündüğüm bişey olursa ayrı yıkıyorum onu :)
Damladerin eSved bebek kıyafetleri boyalı olmadığından genelde renk vermez ben hiç görmedim renk veren ilk bir sene bütün çamaşırlarını renkli siyah fark etmez bir yıkadım. sonra bizimkilerle yıkamaya başladım hiçbir sorun olmuyor kızım iki buçuk yaşında